2777
2789

قد 154 وزن 53؟ 

تو همونی هستی که دردهامو، غم‌هامو، بی حوصلگی‌هامو، غر زدن‌هامو، بدخلقی‌هامو به جون میخری. وقتی عصبانی میشم آرومم میکنی. همش دلهره داری که اتفاق بدی واسم نیوفته و نگران حالمی. سعی داری تموم لحظه‌هایی که کنارتم به خوشی بگذرن ولبخند بیاری رو لبام. به سمت هدف‌هام هلم میدی و از پیشرفتم لذت میبری و من همونی هستم که به شدت عاشقته و تا ابد کنارته :))..💕😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چیکار کنه که وزنش کمتر شه؟ 

تو همونی هستی که دردهامو، غم‌هامو، بی حوصلگی‌هامو، غر زدن‌هامو، بدخلقی‌هامو به جون میخری. وقتی عصبانی میشم آرومم میکنی. همش دلهره داری که اتفاق بدی واسم نیوفته و نگران حالمی. سعی داری تموم لحظه‌هایی که کنارتم به خوشی بگذرن ولبخند بیاری رو لبام. به سمت هدف‌هام هلم میدی و از پیشرفتم لذت میبری و من همونی هستم که به شدت عاشقته و تا ابد کنارته :))..💕😘
توی شاخص توده بدنی بزنین وزن و قد مناسب بهتون میگه

اون واسه بالای ۲۰ سال به کار میره

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان
چرا قفلش میکتی این موضوع تاپیکو حی ؟

هی بهم ارور میداد منم فکر میکردم که تاپیکم اوکی نشده

وای چقدر دخترت چاقه من قدم ۱۶۵ وزنم ۴۰ باربیم 😊

دختر من نیس🥴

دختر خالمه😁

هم وزنیم باهاش🙄

اکانت قدیمی اینستام رو زدم نوشته حساب شما به خطر افتاده احتمالا خواسته اید پیج خود را تبلیغ کنید گذر واژه ای را ارسال کرده اید . بعد نوشته رمز عبور خود را تغییر دهید 

این یعنی چی ....لطفا یکی بگه ❤️