2777
2789
عنوان

نگاه کردن

310 بازدید | 18 پست

وقتی یه نفر یه نگاه از بالا به پایین بهت میندازه یعنی چی ؟ یعنی تحقیر؟؟ درصورتی که کار بدی نکرده باشی و مشکلی باهات نداشته باشه و اوکی باشه 

داشتم با یه نفر حرف میزدم   وقتی رومو برگردوندم نگام بهش افتاد اینطور کرد😐

ببین بعضی آدما مشکلات روانی دارن

تو اصن توجه نکن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه هیچوقت اینکارو نکرده بود یا تو حرفاش اون حالت خودبزرگ بینی رو نمیبینی پس قزعا نگاهش معنی دار نبوده شاید تو زاویه ی خوبی قرار نگرفته بودی که اونشکلی نگات کرده

بعضی اوقات هم خورشید مقصره من خودم متوجه نبودم ولی انچنان اخمی میکنم وقتی خورشید تو چشمه و دقبقا از بالا به پایین نگاه میکنم که بقیه فکر میکنن مشکلی پیش اومده😂

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
فرم نگاهش تحقیر امیز بود ؟ یا فقط داشت تیپ و ایناتو میدید؟

نمیدونم ولی لباسم یه لباس رسمی بود که زیاد اینطور منو دیده بود شاید چون شوخی میکردم و میخندیدم اینطور کرده 

ولی بلندم نخندیدم در حد چند ثانیه بود☹️

اگه هیچوقت اینکارو نکرده بود یا تو حرفاش اون حالت خودبزرگ بینی رو نمیبینی پس قزعا نگاهش معنی دار نبو ...

امید وارم ولی تو سایه بود 

خورشید تو اون زاویه نبود😂