2777
2789
عنوان

پشت کنکور یا دانشگاه👩🏼‍🎓📚

775 بازدید | 57 پست

شما اگه جای من بودید و می‌دونستین میتونین 

حتی رتبه برتر بشید اگه خوب درس بخونید 

با وجود بچه و متاهل و شرایط دیگه 

آیا پشت کنکور میموندید برای هدفتون یا می‌رفتید دانشگاه؟ 

آیا دانشگاه به هر قیمتی؟ 

یا تلاش برای چیزی که عاشقشید؟ 

ترازم امسال ۶۷۰۰ شد کلا یکماه یا دوماه پراکنده درس خوندم 

اوایل زایمان و بچه داریم بود و بچمم کولیک داشت و خیلی سخت گذشت ... چند ماه آخر کلا درس نخوندم جز شب کنکور... اما ترازم به نسبت تلاشم راضیم 

شما باشید چیکار میکنید؟

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری

دانشگاه 

پشت موندن خیلی سخته

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه پشت موندن خیلی سخته

خیلی این روزا اشفته‌م و تو تصمیمم مردد

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری
اگه هدفت شغل خوب داشتنه باید واسه کنکور خوب و اصولی بخونی

هدفم ادبیات فرهنگیان 

یکم پشت کنکور‌ موندن سخت شده.باید یازدهم و دوازدهم هر دو رو ترمیم کرد. یعنی هر روز امتحان و وقت خیلی ...

از لحاظ امتحان تشریحی به خودم ایمان دارم 

اگه بخونم میتونم نمره خوب بگیرم

بنظرم سعی کن بری دانشگاه

تو شرایطط جوری نیس همش تایم خالی داشته باشی درس بخونی ممکنه بعد چند ماه دیگ توان ادامه داشتن نداشته باشی قیدش بزنی(همه ما کنکوریا همینیم ولی ت بیشتر چون متاهل هستی بچه داری)

و همینکه هرسال شریط کنکور دادن بدتر عذاب اور تر میشه و هرسری یه سازی میزنن

بنظرم خودت خلاص کنی بهتره

دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی
من میگم از زندگیت لذت ببر و برو دانشگاه .ممکنه تلاش کنی و بازم نشه اونوقت دیگه راضی نمیشی و هی تو ای ...

ولی اگه برم دانشگاه و تلاش نکنم مطمئنم در آینده خیلی خیلی حسرت می‌خورم... 

من میگم از زندگیت لذت ببر و برو دانشگاه .ممکنه تلاش کنی و بازم نشه اونوقت دیگه راضی نمیشی و هی تو ای ...

ته این ۴ سال لذت بردن از دانشگاه واقعا چیز خوبی در انتظار ادم نیست بر میگردی سر خونه ی اول 

🏃🏻‍♀️

بنظرم سعی کن بری دانشگاهتو شرایطط جوری نیس همش تایم خالی داشته باشی درس بخونی ممکنه بعد چند ماه دیگ ...

منم نظرم همین بود 

چون دقیقا پارسال از وسط بهمن جا زدم 

ولی سختمه از آرزوم دست بکشم 

از لحاظ امتحان تشریحی به خودم ایمان دارم اگه بخونم میتونم نمره خوب بگیرم

درسته همه ما ب خودمون ایمان داشتیم هرروز ممکنه روزی۱۰ساعت درس خونده بشه ولی امتخانای نهایی خیلی بالاتر از سطح انتظاره

دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی