2777
2789
عنوان

پشت کنکور یا دانشگاه👩🏼‍🎓📚

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 57 پست
منم همینطور 🥺😢 مدرسه نمونه درس می‌خوندمترم اول معدلم شد ۱۹/۴۲ که خیلی برا مدرسه ما معدل تاپی بود ه ...

اتفاقا منم تو مدرسه خاص درس میخونم.

دهم با معدل ۱۹.۹۷ و یازدهم با معدل ۲۰ پاس شدم و ترم اول دوازدهم، بدون تلاش چندانی برای خوندن و صرفا با خوندن شب امتحان، معدلم ۱۹.۸۶ شد. ولی نخوندم، نخوندم، تلاش نکردم. یه دفعه سال دوازدهم بریدم و هیچی از دوازدهم نخوندم و دهم و یازدهمو هم مرور نکردم و رسیدم به وضعی که الان هستم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا منم تو مدرسه خاص درس میخونم.دهم با معدل ۱۹.۹۷ و یازدهم با معدل ۲۰ پاس شدم و ترم اول دوازدهم، ...

فقط میتونم بگم اگه به چیزی که خواستی نرسیدی بمون پشت 

بدون سهل انگاری تلاش کن

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری
دقیقا!جیگرم پاره پارست.فقط تعجب میکنم چطور قلبم از این درد واینمیسته!

الهی فدات شم که 

ترازت چند شد؟

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری
فقط میتونم بگم اگه به چیزی که خواستی نرسیدی بمون پشت بدون سهل انگاری تلاش کن

غلط کنک دبگه تلاش نکنم. 

پشت دستمو داغ کردم اشتباه امسالمو تکرار کنم.

فقط امیدوارم اگه خدایی نکرده دبیری مورد علاقمو نیاوردم، خانوادم بذارن پشت بمونم و یه عمر این حسرت تو دلم نمونه.

خدا نکنه مهربون!اختصاصی حدود ۸۰۰۰، فرهنگیان حدود ۹۶۰۰.ولی نهایی‌هامو هم بد دادم. چون ناامید شده بودم ...

هنوز امید داشته باش گل من 

امیدوارم حتما قبول شی 

اختصاصی رو عالی دادی 

هنوز امید داشته باش گل من امیدوارم حتما قبول شی اختصاصی رو عالی دادی

کاش بشم!

به نظرتون با این وضعیت دبیری علوم اجتماعی میارم؟

ظرفیت شهرمون ۱۲ نفره، منطقۀ دو هستیم.

لطفا نظرتونو واقع‌بینانه بگین.🙏❤️

کاش بشم!به نظرتون با این وضعیت دبیری علوم اجتماعی میارم؟ظرفیت شهرمون ۱۲ نفره، منطقۀ دو هستیم.لطفا نظ ...

عزیزم من با یه مشاور خِبره حرف میزدم می‌گفت علوم اجتماعی خیلی متقاضی نداره 

ان‌شاءالله میاری خبرشو حتما بدی بهم

خدا نکنه مهربون!اختصاصی حدود ۸۰۰۰، فرهنگیان حدود ۹۶۰۰.ولی نهایی‌هامو هم بد دادم. چون ناامید شده بودم ...

حدود رتبم احتمالا ۵۰۰۰ بشه.

میگن تا ۲۰۰۰ دبیری میشه آورد.

این احتمالا همون آموزش ابتدایی بشه.

مدرکش رو قاب بگیرم رو دیوار و حسرت علاقمو بخورم؟ هم از این میترسم هم از مسیر کنکور

بنظرم از طریق دیگ میتونی بری

حوزه اگ بری راحت میتونی بری فرهنگیان

البت باید به خودت ببینی که عضو حوزه ها شی

دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی