2777
2789
عنوان

اصلا براش مهم نبود😐😐😐شوهر دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 71 پست
۲۸

هووووف😶شاید دنبال یه بهونه برای طلاق میگرده میخواد تورو بندازه تو چاه تا خودش از چاله دربیاد🥴

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هووووف😶شاید دنبال یه بهونه برای طلاق میگرده میخواد تورو بندازه تو چاه تا خودش از چاله دربیاد🥴

نبابا میشناسمش اصلا همچنین آدمی نیست گفت اکه دوست نداشتم خودم مجبورت میکردم باهاش اوکی شی ولی میدونم چجوری ضربه میزنه 

کاربری دست دو نفر به سن ها توجه نکنید دختر عمه بنده ۱۸ سالشه و خودم ۲۳ سالمههه هر جا میره میگه ۱۸ سالمه بدونید اون من نیستم✨️
نبابا میشناسمش اصلا همچنین آدمی نیست گفت اکه دوست نداشتم خودم مجبورت میکردم باهاش اوکی شی ولی میدونم ...

کلا کات کن با دوستت

دختره پاک عقلش رو از دست داده

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
کلا کات کن با دوستتدختره پاک عقلش رو از دست داده

قبلا هم گفته بود چن نفر بیار خونه میخاست طلاق بگیره فهمید حاملس

کاربری دست دو نفر به سن ها توجه نکنید دختر عمه بنده ۱۸ سالشه و خودم ۲۳ سالمههه هر جا میره میگه ۱۸ سالمه بدونید اون من نیستم✨️
یک کاربردیگه هم بود میگفت رفتم خونه دوستم دوستم گفته شوهرم نیسته وقتی رفنمدخونه بوده میگفت دونفری می ...

وایی خیلی بده از اونروز نرفتم 

ای خدا

اون بچه انقد حیفه پسر اون حرومی شده انقد نازه 

نگاش کن چه جیگره همیشه میگم کاش بچه اون نمیشد

کارخوبی کردی تواین جامعه دیگه نبایدبه کسی اعتمادکرد. خاهربه خاهررحم نمیکنه دیگهدبمانددوستو اشنا

اره بخدا