2777
2789
عنوان

اصلا براش مهم نبود😐😐😐شوهر دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 71 پست
شوهرش ازبس کثیفه براش مهم نبوده دیگ عادی شده براش چقد می‌تونه آدم بشکنه ک دیگه اینوبگع

اصلا قبلا اینجوری نبود زندگیشون عالی بود

کاربری دست دو نفر به سن ها توجه نکنید دختر عمه بنده ۱۸ سالشه و خودم ۲۳ سالمههه هر جا میره میگه ۱۸ سالمه بدونید اون من نیستم✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐یاخداااادیگه نرو خونشون

از اونروز نرفتم

کاربری دست دو نفر به سن ها توجه نکنید دختر عمه بنده ۱۸ سالشه و خودم ۲۳ سالمههه هر جا میره میگه ۱۸ سالمه بدونید اون من نیستم✨️
خب دیگه نرو خونشون عزیزم. زنگم زد یه بهونه ای بیار

از اونروز نرفتم 

دوستمم عقل نداره وگرنه همچین چیزی نمیگفت

چندسالشه دوستت؟

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
با اینکه پسرم منم خشکم زد🚶🏽

😂

دوستمم عقل نداره وگرنه همچین چیزی نمیگفت چندسالشه دوستت؟

۲۸

خدایا یا دنیارو بپوکون 

یا مارو تو این دنیای پر از لجن بپوکون

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.