2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام استارتر عزیز. دقیقا همینه . بچه ی من الان دو سال و دوماهشه . دو ماه بود که اصلا یک گرم هم اضافه ...

من گرفتم 203تومن لیکو زینک بدم بازم باید مولتی ویتامین جدا بدم یا همون کافیه

من گرفتم 203تومن لیکو زینک بدم بازم باید مولتی ویتامین جدا بدم یا همون کافیه

نه فقط لیکو زینک بده . روزی یه قاشق غذا خوری نیم ساعت قبل از غذا . شربت اشتها اور باریج هم بگیر این عصاره انار و نعناع و این چیزاست . کاملا طبیعی هست . اونم یک ربع قبل از غذا بهش بده . خیلی خوبن این دوتا . ولی سانستول زینک پلاس اشغاله اشغال 

منم سه روزه میدم یکم اشتهایی که داشت پرید

افتضاحه . ببین من اینقدر گریه کردم . اینقدر عصبی شده بودم به خاطر غذا نخوردن بچه م . این شربت ها رو دادم بهش . و اینکه اگه قبلا مثلا هر ۴ ساعت بهش۲۰ تا قاشق غذا میدادی . الان هر دو ساعت ده تا قاشق بده . دکتر به من گفت اینکارو کن . منم اینکارو کردم شربت ها رو هم دادم خیلی بهتر شد خداروشکر.