2777
2789
عنوان

از زندگیتون لذت میبرید

1196 بازدید | 32 پست

شوهر من همش میگه چرا ناراحتی؟ چرا از زندگی راضی نیستی...شما جای من بودید میتونستید راضی و شاد باشید؟

ما ده ساله ترکیه زندگی میکنیم و دانشجو بودیم با شوهرم....انقدررر تنبلی کرد شوهرم که هیچ جا براش کار پیدا نشد...حالا هم میخواد برگرد ایران ور دل ننه و خواهرش که خدای بیشعوری و فتنه و نفهمی و سیاست بازی و زندگی خراب کنن....

منم یه مریضی سنگین داشتم تازه خوب شدم...تمام مریضی ها و مشکلات و بدبختی ها و اعصاب خوردی هام هم از مهرطلبی شوهرم که فقط به این و اون باج و پول میده تا باهاش خوب باشن و بیشعوری و فتنه گری ننه و خواهرشه وقتی میایم ایران..

هرررکاری هم میکنم نمیتونم شاد باشم...

الان فقط مشکلم اینه همش مادرم و خواهرام و شوهرم میگن خوشحال باش چرا خوشحال نیستی؟

بابا من نمیتونم هضم کنم اسن همه بدبختیو

ببخشید میشه تاپیک دعوای منو نامزدمو گزارش بزنین براتون صلوات میفرستم

میشه برای رسیدن منو عشقم صلوات بفرستین❤️🥺دعام کنید🥹هرکی صلوات فرستاد بهم بگ منم براش صلوات میفرستم

رفتی ترکیه 

ایران می موندی یاد میگرفتی چطور آتیششون بزنی بسوزنن و خاکستر بشن .

ر اینکه شوهرت پشت اونا بشه .

اگه پشت اوناس نسوزونو خودتو. جدا شو 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توام برمیگردی؟؟

دقیقا مث منی خوبیای زندگی رو نمیتونیم ببینیم و فقط بدیاشو میبینیم و نمیتونیم از زندگی لذت میبریم

اگ میتونی نزار برگرده ی کاری چیزی پیدا کنین بمونین همونجا هرچی دورتر از خانواده شوهر بهتر

رفتی ترکیه ایران می موندی یاد میگرفتی چطور آتیششون بزنی بسوزنن و خاکستر بشن .ر اینکه شوهرت پشت اونا ...

میگه برگردیم ایران من پشت تو هستم ولی وقتی اونارو میبینی و اوناهم فقط فقط مظلوم بازی وا میده

همین که ترکیه ای از همه ما باید شادتر باشی که

میگم دارم میام ایران ور دل مادرشوهر خوشحالی داری؟ ۱۰ ساله با فقر اینجا زندگی کردم حالا که یکم دستمون به دهنمون میرسه دارم میام ایران چون مادرشوهر و خواهرشوهر از حسادت من کم مونده منفجر بشن

همین که ترکیه ای از همه ما باید شادتر باشی که

والا استارتر که مشکل خودشو داره . ولی این طورام نیس دوست داداشم فیزیوتراپیست هست اینجا کلی بازار کار بود در عرض چند سال خونه خرید ماشین خرید زد به سرش بره ترکیه چون اونجا زندگی هست . اونجا بهش کار ندادن گفتن اول خودمون بعد تو. حالا همه زندگیشو فروخته رفته روی برگشتن هم نداره

ایران مگه کار ربخته که بیاد اگه بچه نداری تو بمون کار بگیر زندگی کن

بچه دارم...از خداشه من نیام ...میره یه خونه میگیره با پسرخواهرش تا زیر خط فقر خرج میکنن بعد زنگ میزنه من به خاک سیاه نشستم

والا استارتر که مشکل خودشو داره . ولی این طورام نیس دوست داداشم فیزیوتراپیست هست اینجا کلی بازار کار ...

اونا که اینجا پول درمیارن و کارشون گرفته بهشته براشون.مامردم عادی هم که هرروز زیر فشار و زور و تورم داریم له میشیم و هرکشوری از اینجا برامون بهتره و شرایط داشته باشیم میریم که نداریم متاسفانه