2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با کیه

244 بازدید | 19 پست

آقا ما با ایشون(نامزدم) تو ایام امتحانات هر روز میریم دانشگاه درس میخونیم

امروزم برنامه مثل همیشه همین بود قرار بود ساعت ۵ بریم درس بخونیم

ولی دوستام برنامه بیرون چیدن به منم گفتن بیا

زنگ زدم بهش اطلاع دادم که امروز نمیتونم بیام گفت باشه برو

ولیییی تا ساعت ۵ دلمو خون کرد آخرش نرفتم🤦‍♀️

هی پیام میداد که من دلم شور میزنه اونجایی که میخواین برین خطرناکه هوا گرمه اذیت میشین هیچ آقایی همراهتون نیست چند تا دختر دارین میرین

هی میگفتم نه اینطوری نیست میگفت باشه ولی از من نخواه نگران نباشم

دوباره زنگ زد که ولی من ته دلم شور میزنه گفتم میخوای نرم؟ گفت یعنی چی من به نظرت میگم نرو؟ گفتم نه خب گفت نه برو بالاخره دوستات دعوتت کردن

گفتم اوکی

دوباره یکم بعد پیام داد که رفتی؟ گفتم نه هنوز گفت آره تو برو منم میرم بیرون گفتم باشه خوش بگذره گفت نمیگذره 

گفتم به منم نمیگذره پس گفت چون من نیستم؟ خواستم مثلا نازشو بخرم گفتم اره🤦‍♀️

برگشت گفت تو که میدونستی من نیستم چرا قبول کردی بری اصن

اینجا دیگه اعصابم خورد شد گوشیو قطع کردم رفتم حاضر بشم کلی زنگ زد دیگه داشتیم میرفتیم با بچه ها برداشتم گفت الان حق ندارم ناراحت بشم تو انگار نه انگار با من قرار گداشته بودی با دوستات میخوای بری بیرون

گفتم پس نمیرم گفت نهههه برو دیگه چرا نری

منم که برات مهم نیستم

هیچی دیگه نرفتم🤦‍♀️ آبروم هم جلوی دوستام رفت 

الانم اومدم پیشش مظلوم کرده خودشو میدونه عصبانیم🤦‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی😔

اصن من جای تو بودم گوشیمو سایلنت میزاشتم با خیال راحت میرفتم دیگع این کارا چیع😐

https://abzarek.ir/service-p/msg/2252275                             بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

اصن من جای تو بودم گوشیمو سایلنت میزاشتم با خیال راحت میرفتم دیگع این کارا چیع😐

دلم میسوزه ببینی چه مظلوم نشسته الان

میگه بهم حق بده دیگه 

همچین کاری میکردم که تا یه هفته قهر می‌کرد سنگییین که تو منو دوست نداری😂

دلم میسوزه ببینی چه مظلوم نشسته الانمیگه بهم حق بده دیگه همچین کاری میکردم که تا یه هفته قهر می‌کرد ...

بهش بگو خب

بگو بهم خیلی برخورد با این کارات ابرومو بردی😂

https://abzarek.ir/service-p/msg/2252275                             بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

چرا اینقدر زشت رفتار می‌کنه ؟مثل بچه های لوس

دقیقا

اینطوری نبود جدیدا اینطوری رفتار میکنه

به شدت وابستست یعنی حتی دو هفته مسافرت رفته بودم با خانواده مدام غر میزد که دلم تنگه کی برمیگردی 

هی پیام میداد که من دلم شور میزنه اونجایی که میخواین برین خطرناکه هوا گرمه اذیت میشین هیچ آقایی همرا ...

والا منم اگه طرفم باهام قرار میذاشت بخاطر دوستاش کنشل میکرد ناراحت میشدم ولی خب رفتار بچگونه ایه

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
والا منم اگه طرفم باهام قرار میذاشت بخاطر دوستاش کنشل میکرد ناراحت میشدم ولی خب رفتار بچگونه ایه

قرار نبود هر روز تقریبا میریم بخاطر امتحانا دانشگاه

به خودشم گفتم میگه خب اینکه هرروز بریم دلیل میشه تو بخوای وقتی بهم قول دادی برنامتون عوض کنی

گفتم ولی خب دوست داشتم با دوستام هم بیرون برم سکوت کرد😂