2777
2789
عنوان

خوش بحال اونایی که تهران زندگی میکنننننننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 63 پست
عزیزم اینو از منه ساکن تهران بشنو...تهران خوبه در صورتی که اونقدر پولدار باشی که از تمام امکاناتش اس ...

خیلی برام عجیبه  بعضی ها خط کش میزارن رو نقشه میگن  از اینجا به بالا از اینجا به پایین   یعنی شما از انقلاب به پایین همه محله ها رو گشتی زندگی کردی کاملا میدونی چه جوریه 

یه دوستی داشتم مثل شما بود  اصلا پایین تر نیومده بود  یه روز اومد خونه ما محله های شرق تهران  تعجب کرده بود می‌گفت اصلا نمیدونستم شرق همچین محله هایی داره  شوهرش می‌گفت حتما خونه اینجا گرون هم هست     حتی جنوب تهران هم محله های توب داره باید تو بافتش بری

من خودم دوست دارم تو شهری زندگی کنم که امکانات برای همه مردم در یه سطح باشه و اختلاف طبقاتی زیاد نباشه

تهران وقتی یکم میری بالا بالا کلا دچار افسردگی میشی چون هم هواش بهتره هم خیابوناش قشنگ تره خونه ها و کوچه ها و بوستان هاش قشنگ تره بعد برمیگردی خونه خودت دلت میگیره میگی کاش تو اون خیابون زندگی میکردم! 

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی برام عجیبه بعضی ها خط کش میزارن رو نقشه میگن از اینجا به بالا از اینجا به پایین یعنی شما از ...

آره عزیزم حرف شما درسته. یه محله هایی تو نازی آباد یا یافت آباد خیلی دلنشین و گرونه

من الان خودم اصلا بالانشین نیستم

بحث من کلیه

بعضیا فک میکنن تهران نشینی خیلی خوبه

در صورتی که میگم باید جای خوب تهران باشی که بهت پایتخت نشینی حال بده

لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*