2777
2789
عنوان

خوش بحال اونایی که تهران زندگی میکنننننننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 63 پست

من خودم مشهدم ،تهران اون جو خاص بین مردمش و فراوانی و نوآوریهاش رو دوست دارم ،با اینکه مشهد بنسبت شهر ارزونتر و از لحاظ رسیدگی شهری بهتره ،باز تهران برام یه چیز دیگه س،دوست دارم اونجا یه روز زندگی کنم

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجام یه شهری مثل بقیه شهرها

والا سال تا سال از تفریحگاه هاش استفاده نمیکنیم

تا تعطیلی میشه در میرم به سمت شهرستان یا شمال که هوا تمیز بخوریم 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد

از وقتی به دنیا اومدم تهرانم نمیدونم شهر دیگه بهتره یا نه جای دیگه زندگی نکردم که مقایسه کنم هیچوقت هم زیاد بهش فکر نکردم همیشه درگیر خواسته های دیگه و رسیدن بهشون بودم اینو میخوام بگم آدم هرچی داره فکر میکنه مال یکی دیگه بهتره دنبال خواسته های دیگه ای میره

ماشالله 🌹

عزیزم اینو از منه ساکن تهران بشنو...

تهران خوبه در صورتی که اونقدر پولدار باشی که از تمام امکاناتش استفاده کنی

از مراکز خرید خوب. از تاترها و کنسرت ها. از مراکز تفریحیه خوب . از رستورانای خوب . از کافه های شیک .. از پیست اسکی توچال و..

اینا هم درامد بالا میخواد

تهران خوبه اگه جای خوبش زندگی کنی نه از انقلاب به پایین..

ولی هوای تهران در هر صورت بخاطر سربش بعد از مدتی حالت افسردگی ب آدم میده

بنظرم آدم تو یه شهر کوچیک خوش آب و هوا زندگی کنه در سال هم چندین بار سفر کنه به تهران خوبه

لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*  

تهران واقعا خیلی خوبه مخصوصا امکاناتش ولی باید حوصله ترافیک و الودگی رو داشته باشی. بعضی وقتا ادم رو کلافه میکنه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist