2777
2789
عنوان

خوش بحال اونایی که تهران زندگی میکنننننننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 63 پست

آره تهران همیشه زندگی جریان داره 

اکثرا۵ صبح بیدار میشن میرن تا ۷ برسن سرکاراشون 

همه دنبال زندگی ان و پول

ولی خب آلودگی، ترافیک؛ وقت نداشتن برای رفتن به مکان های تفریگاهی... اینا از بدیاشه

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

تهران باید اونقدر پولدار باشی تا بتونی از امکاناتش استقاده کنی 

البته امکانات منظورم پاساژای آنچنانی خریدهای آنچنانی رستوران و کافه های لوکس کلاس های آموزشی خوب وگرنه پول نباشه بخور و نمیر و یا نهایت یه زندگی معمولی فقط

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهران باید اونقدر پولدار باشی تا بتونی از امکاناتش استقاده کنی 

البته امکانات منظورم پاساژای آنچنانی خریدهای آنچنانی رستوران و کافه های لوکس کلاس های آموزشی خوب وگرنه پول نباشه بخور و نمیر و یا نهایت یه زندگی معمولی فقط

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 

من کلا دوست دارم یه جا باشم آروم باشه 

زیاد آدم نبینم 

کنار دریا یا جنگل باشم 

تهران که خیلی شلوغ و آلودس

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
من تو تهران بدنیا اومدم و بزرگ شدم کلا اصالتا تهرانی هستم بچگی ما تهران خلوت بود اصلا یه جور دیگه ب ...

واقعااا؟عزیزم افرین چقدر خوب😍😍بین تهران و رشت و اصفهان کدومو انتخاب میکنی؟شهرکرد هم اومدی؟؟

والا به خدا ،قصد نمک پاشیدن ندارم ولی اگه کسی هم میگه نه تهران چی داره الکی میگن البته تهران نیستم ولی من ۱۸ سال تو شهر کوچک بودم الان ۳ ساله اومدیم مشهد واقعا بااینکه اینجا شهر من نیس ولی خیلی بیشتر دوسش دارم امکانات بیشتر مکان های تفریحی بیشتر فرصت شغلی بیشتر کلا همه چی ، دیگه تهران که جای خود داره

تهران هم مثل بقیه شهرها هیچ فرقی نداره 

خیلی جاهای قشنگ و خوش اب و هوا هس 

که یکساعت موندن توی اون شهرها می ارزه به کل تهران

پول میخواد تهران زندگی کردن بیشتر از هرجای دیگر ایران

از یک چوب کبریت بگیر تا مسکن و ماشین 

ادمای با فرهنگهای جور واجور

هرکسی ساز خودشو میزنه 

از لباس پوشیدن بگیر تا طرز زندگی کردن و همه چیز

هیچوقت از تهران خوشم نیومد

بخاطر کاره شوهرم اینجا هستیم 

تهران هم مثل بقیه شهرها هیچ فرقی نداره خیلی جاهای قشنگ و خوش اب و هوا هس که یکساعت موندن توی اون شهر ...

اخی عزیزم خودتون کجایی هستین؟

کلا ذات ادمیزاد به نظرم اینجوریه همش چیزی که نداره واسش جذابه 

اصفهان عزیزم خیلی بزرگ و قشنگه خیلی خوشم اومد 😍 یعنی از جاهاییهست که دوست دارم تو برنامه سفر همیشه ...

ایشالا سفر بیاین اصفهان از اونجا هم یه ساعت توی راه باشین بیاین شهرکرد ما در خدمتتون باشیم گلم😘😘😍😍❤️❤️

اخی عزیزم خودتون کجایی هستین؟کلا ذات ادمیزاد به نظرم اینجوریه همش چیزی که نداره واسش جذابه

عزیزم من تو تهران زندگی میکنم و اعلب برای ما که تهران هستیم بافت شهری جذاب نیست