2777
2789

واقعا مسخره بازیه ، تو عنوان نمیتونیم عدد بزاریم😐😂

بهرحال...

بچها فرق بازی کال آف دیوتی وار فار ۳ با وارزون چیه؟

بعد اینکه چندتا بازی خیلییی خوب معرفی کنید مثل جی تی آی و همین کال آف؟

جی تی آی آزاد هم هست..ینی میشه همینجوری تو سطح شهر بگرده😂 و تو ماموریت نباشه؟

مدرن وافیر یک بخش مولتی پلیر و داستانی داره

اما وارزون فقط بتل رویاله

جی تی ای هم بخش داستانی داره هم گردش در شهر آزاد هم رول پلی

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بتل رویال ینی چی؟جی تی آی کلا یه ورژن داره؟

بتل رویال یعنی مثلا ۱۲۰ تا بازیکن توی تیم های ۴ نفره

وارد یه جزیره میشن

از روی زمین تیر و اسلحه جمع میکنن و با بقیه تیم ها میجنگن

جی تی ای ۵ تا نسخه مختلف داره

جی تی ای V یا همون ۵ آخرین نسخشه فعلا

نسخه بعدی یعنی جی تی ای ۶ یا همون VI یکی دوسال دیگه میاد

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
بتل رویال یعنی مثلا ۱۲۰ تا بازیکن توی تیم های ۴ نفرهوارد یه جزیره میشناز روی زمین تیر و اسلحه جمع می ...

اهان بعد یسوال تو ورژن وارزون بازی آنلاینه کلا؟وارفار چطور؟خودت کدومو پیشنهاد میکنی؟

جی تی آی تمام ورژن هاش این قابلیتی که گفتیو دارن؟

اهان بعد یسوال تو ورژن وارزون بازی آنلاینه کلا؟وارفار چطور؟خودت کدومو پیشنهاد میکنی؟جی تی آی تمام ور ...

وارزون کلا آنلاینه و رایگانه، مدرن وارفر پولیه و یه بخش داستانی داره که آفلاینه و یه بخش مولتی پلیر داره که آنلاینه، خودم جفتشو بازی کردم ولی مدرن وارفر برای یه بار بازی کردن خوبه وارزون رو ۴،۳ ساله دارم بازی میکنم.

همه سری های جی تی ای بخش داستانی و گردش در شهر دارن 

ولی تا اونجایی که من میدونم فقط جی تی ای ۵ رول پلی(آنلاین) داره

درکل اگه میخوای جی تی ای بازی کنی ۵ رو بگیر چون گرافیک و گیم پلی بهتری داره .

وارزون کلا آنلاینه و رایگانه، مدرن وارفر پولیه و یه بخش داستانی داره که آفلاینه و یه بخش مولتی پلیر ...

مشکل اینه نمیتونم آنلاین بازی کنم...

یعنی به نت وصل شم اکانتم میپره کلا...

با این اوصاف وارفار و جی تی آی ۵ خوبه بگیرم؟

دیگه بازی خوبی سراغ داری بگی؟

مشکل اینه نمیتونم آنلاین بازی کنم...یعنی به نت وصل شم اکانتم میپره کلا...با این اوصاف وارفار و جی تی ...

آها کرکه...

مدرن وافر ارزش بازی نداره بنظرم 

رد دد ردمپشن ۲ (Red Dead Redemption 2)

گاد آف وار ۲۰۱۸ و رگناروک

لست آف آس (The Last Of Us)

هورایزن فوربیدن وست ( Horizon: Forbidden West )

اف سی ۲۴ فوتبالیه(EA Fc24)

گرن توریسمو7 ماشینیه (Gran Turismo 7)

مورتال کا‌مبت ۱ فایتینگه و اگه با یکی بخواید دوتایی بشینید و رقابتی بازی کنید خیلی حال میده

الدن رینگ(Elden Ring)

فاینال فانتزی(Final fantasy)