2777
2789
عنوان

بی محلی دوست پسرم

192 بازدید | 10 پست

دو ماهه با همیم اوایل نسبتا خوب بود هر دومون پزشکی میخونیم اون استاجره ، پیام نمیده در طول روز همش میگه سرم شلوغه در حالی که با دوستاش اینا بیرون میره باشگاه میره

به نظرتون چیکار کنم؟💔

من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اگر تو استاجری میگه سرم شلوغه و بهت توجه نمیکنه تو اینترنی کلا میذارتت کنار 😂

تو هم به اندازه ی خودش بهش توجه کن یا حتی کمتر الانم که موقع امتحاناست با امتحانا خودتو سرگرم کن 

به نظرم اگر تو استاجری میگه سرم شلوغه و بهت توجه نمیکنه تو اینترنی کلا میذارتت کنار 😂تو هم به انداز ...

واقعا همینه ، من ۲ ماه کامله امتحان دارم کلی براش وقت گذاشتم بیشتر از اون درگیر بودم ... نمیتونم کم محلی کنم دست خودم نیست 💔

بنظر من وقتت رو بزار سر درست

ان شالله خانم دکتر میشی

خیلی ها ارزشون میشه باهات ازدواج کنن

اونم چون پزشکه داره برات کلاس می‌زاره

بعد مرد پزشک به درد نمیخوره بنظرم

دور برش پر از دختر و زنه که راضین هر کاری براش کنن.

درست رو بخون

با یه آدم که قدر خودت و احساست رو بدونه ازدواج کن نه اینکه دنبال یکی بدویی و عشقش رو گدایی کنی

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
بنظر من وقتت رو بزار سر درستان شالله خانم دکتر میشیخیلی ها ارزشون میشه باهات ازدواج کنناونم چون پزشک ...

حرفاتون منطقیه بله...

پیشنهاد های زیادی داشتم همه رو رد کردم افتادم تو گیر این بشر😪

نه دیگه دست خودم نیست نداریم . باید تلاش کنی احساساتتو کنترل کنی

اینجوریم که اگه میخواد اذیت کنه ترجیح میدم باهاش کات کنم تا اینکه هی هر روز فکرم درگیر بشه

حرفاتون منطقیه بله...پیشنهاد های زیادی داشتم همه رو رد کردم افتادم تو گیر این بشر😪

فکر کنم اولین رابطه آت بوده که اینطوری دل دادی..

از رو تجربه میگم

سعی کن با عقل ومنطقت تصیمیم بگیری نه دل و احساس

چون حتما پشیمون میشی

و چوپ این احساسی که الکی برای کسی که لیاقت نداشت خرج کردی رو میخوری

با دل شکستگیت، با افسردگیت ، با گریه و غصه...

عزیزم سعی کن همه چیز رو خودت تجربه نکنی

گاهی وقتا لازمه از تجربه های دیگرون استفاده کنی

تا آسیب نبینی

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم...