2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی باید بخونی خیلی باید تست بزنی مطالعه مستمر و مداوم ساعت مطالعه بالا ازمون بدی و تحلیل کنی مرور ...

بزار منم سوالامو بپرسم😂

مثلا روزی چند ساعت روزای مدرسه . تعطیل . و تابستون

میگف..فقد مرگ میتونه مارو از هم جدا کنه و مرگ.. دختری بود با موهای قهوه ای  و کمی زیباتر از من  

من پزشکی قبول شده بودم دانشگاه بین الملل تقریبا تو مایه های آزاده ولی بهتره ولی نه علاقه داشتم نه اینکه زیست بلد بودم فقط چون بقیه ی درسامو خیلی خوب زده بودن قبول شدم زیست خیلی درصدم پایین بود ولی نرفتم 

بزار منم سوالامو بپرسم😂مثلا روزی چند ساعت روزای مدرسه . تعطیل . و تابستون

دهم ویازدهم حداقل ۸ساعت روز تعطیل 

بستگی به توانت ۵تا۶ساعت روز مدرسه 

دوازدهم روز مدرسه حداقل ۸ساعت 

روز تعطیل ۹تا ۱۱ اگر ۱۲ هم بشه عالیه

بعد بهمن سال دوازدهمت ساعت مطالعه ات روی ۱۲ الی ۱۳ باشه

ولی واقعا این ساعت ها مفید بخونی 

ونه فقط کتاب جلوت باشه

قدر دقیقه و ثانیه هایی که تلاش نکردی را فقط بعد کنکور متوجه میشی که یه تست بیشتر چقدر تاثیر میزاره تو ایندت

دهم ویازدهم حداقل ۸ساعت روز تعطیل بستگی به توانت ۵تا۶ساعت روز مدرسه دوازدهم روز مدرسه حداقل ۸ساعت رو ...

تابستون لازم نیس کاری کنیم؟

میگف..فقد مرگ میتونه مارو از هم جدا کنه و مرگ.. دختری بود با موهای قهوه ای  و کمی زیباتر از من  
دهم ویازدهم حداقل ۸ساعت روز تعطیل بستگی به توانت ۵تا۶ساعت روز مدرسه دوازدهم روز مدرسه حداقل ۸ساعت رو ...

بعد یه سوال دیگه هم دارم😆😅

تایمی که تو مدرسه هستیم زمان درس خوندن حساب نمیشه؟😆