2777
2789
عنوان

قبول شدگان دبیری امسال بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 38 پست
بهش بگید دفترچه اخر کنکور رو نوشت؟ موقع کنکور اخرش دفترچه مخصوص فرهنگیان میدن، شاید شرکت نکرده! چقدر ...

آره میگه آخر کنکور سوالات فرهنگیان هم جواب داده.

فکر کنم ۲۵۰ هزار تومن دادیم

نمیدونم یا بیخیاله یا مارو سرکار گذاشته.

درصدهای تخصصیش حدود ۵۰ درصد بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره میگه آخر کنکور سوالات فرهنگیان هم جواب داده.فکر کنم ۲۵۰ هزار تومن دادیمنمیدونم یا بیخیاله یا مار ...

احتمالا فرهنگیان نزد خیلیا دوست ندارن نمیزنن اگر هردو سرکت کردید بالای ۵۰۰ میشد هزینه ثبت نام

آره میگه آخر کنکور سوالات فرهنگیان هم جواب داده.فکر کنم ۲۵۰ هزار تومن دادیمنمیدونم یا بیخیاله یا مار ...

درصداش خیلی خوب بود لابد هدف دیگه ای داره رشته ی دیگه ای دوست داره به روش نیارید 

اره برا ما یک روز مصاحبه اولیه دینی و عقیده ایی .یک بار برای پزشکی که یک تومن ریختیم .یه بارم تخصصی ...

من عقیدتی رو رفتم ، برای شنبه هم زده بررسی مدارک ...سوالم اینه بررسی مدارک جدا از معاینات پزشکیه ؟

برا من جدا بوده در 3 روز مختلف جاهاشم یکی نبوده تا الان

عقیدتی یه روز 

تخصصی یه روز 

بررسی مدارک هم یه روز 

من سوالم اینه معاینات پزشکی هم یه روز جدا انجام میشه یا با بررسی مدارک معاینات هم انجام میشه؟

دختر من هنوز میگه نتیجه فرهنگیان نیومدهداره دروغ میگه؟!حتی درصد دینی و تست هوشش هم توی کارنامه نبود؟ ...

اصلا برای ما که دبیری بودیم و سنجش اعلام کرد همون کارنامه که مثلا زده حد نصاب مثلا 70 شما .70 به بالا گرفتی دیگه اوکیه دیگه پیگیر مراحل بعدیش باش