2777
2789
عنوان

قبول شدگان دبیری امسال بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز مدارکت رو تکمیل نکردی توی کارا ؟ شناسنامه فرزندان خودت رو میخواد من گزینش عقیدتی هم رفتم الان د ...

عزیزم میشه توضیح بدی درباره ش اولین مرحله چی بود؟ برای من پیامک نیومده برای تحویل مدارک حضوری

عزیزم میشه توضیح بدی درباره ش اولین مرحله چی بود؟ برای من پیامک نیومده برای تحویل مدارک حضوری

اولین مرحله عقیدتی سیاسی پرسیدن ، نگران نباش تعداد زیاده ، از فرصتت استفاده کن و بخون

اولین مرحله عقیدتی سیاسی پرسیدن ، نگران نباش تعداد زیاده ، از فرصتت استفاده کن و بخون

عزیزم مصاحبه ی عقیدتی خیلی سخت بود؟ تو هستید جواب بدید؟

برای تحقیقات محلی هم از شما آدرس خاستن ؟,

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...
عزیزم مصاحبه ی عقیدتی خیلی سخت بود؟ تو هستید جواب بدید؟برای تحقیقات محلی هم از شما آدرس خاستن ؟,

عقیدتی بستگی به سطح اطلاعات خودت داره ، احکام روزمره میپرسن و مسائل سیاسی و قرآن .

چیز عجیبی نبود 

آدرس برای تحقیقات محلی رو توی سایت کارا باید پر کنید 

برای ما همون روزی که میریم پزشکی مدارکم زده بیارین

عزیزم اگر اس ام اس بیاد بااین عنوان که برای گزینش عمومی مراجعه کنید منظورش از گزینش عمومی تحویل مدارک فقط یا مصاحبه عمومی سوالات احکام و عقیدتی سیاسیه؟