2777
2789
عنوان

لعنت به این یکی قانون کثیف ایران

1034 بازدید | 47 پست

خواهرم فوت کرده چند سالیه

خواهر زاده هام با پدرشون هستن

خواهر زاده بزرگم مدام زنگ میزنه پدرشون بدجور شکنجه روحی میده بهشون جسمی ام همینطور

کتکشون میزنه و زندانیشون میکنه تهدید به شکستن دست و پاهاشونم کرده😤😤😤

خیر سرمون وکیل گرفتیم کارامونو انجام بده شکایت بشه از این مَردَک مریض 

از بچه ها دورش کنن یا بچه ها بیان پیش خودم

خواهر زادم گفتش که از اورژانس اجتماعی فقط اومده خونشون😤😤😤فقط باصحبت کردن میخوان ارومش کنن خدای من دارم دیوونه میشمممممممم

خودم باید این مَردَک رذل و نابودش کنم باید بمیره😑

قانون کثیف ایران غلط کرده گذاشتن پدر هرکاری کنه کاریش نداشته باشن اما فرزند بخواد بلایی سر پدر بیاره مجازات میشه😤😤😤😤

خواهر زاده هاتون چند ساله هستن؟

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم فکر کنم شاهد داشته باشید که تهدید کرده پدرشون و آزار جسمی دیدن شکایت میتونن بکنن

بخدا کلی وویس ضبط کردیم ازش مواقعی که بچه هارو میزده یا تهدیدشون میکرده یا فحش میداده حدودا ۱۰تا فایل صوتی ضبط شده نشون وکیل دادیم

شاهد هم من هستم

مثل اینکه هیچی به هیچی شد

تو نی نی😱🥴سایت میگفتن ک پدر بچه هم بکشه قانون کاریش ندارع بچه ها درسته؟

درسته وقتی از مردسالاری حرف میزنیم یعنی این

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .
پدری میگیره بچشو میکشه راست است میگرده هیچ کسم نمیگه بالا چشمت ابرو اون وقت شما توقع داری به این رسی ...

پس همچین پدری باید کشته بشه زنده موندنش فایده نداره کشتنش کاری نداره😤😤

درسته وقتی از مردسالاری حرف میزنیم یعنی این

وفتی برا اردو رفتن بچت یا گرفتن پرونده از مدرسه میگن پدر باشه امضا کنه شما عمق فاجعه رو ببین انگار مادره بچه رو میخواد بندازه تو جوب

🖤🌧️🌈🎹🥘
طبق قانون ایران و اسلام اگر پدر و مادرتون زنده هستند می توونید مهریه خواهرتون رو مطالبه کنید ...اگه ...

نه متاسفانه پدرو مادرم فوت کردن

خواهر زاده هام نمیتونن مهریه مادرشونو طلب کنن؟!