2777
2789
عنوان

کانون زبان ایران

760 بازدید | 36 پست

شهریه این دوره برای تابستون رو پرداخت کردم منتها میزنه اعتبار شما برای ثبت نام کافی نیست پرداخت دوره را انجام بدید😐😐😐😐😐🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

چیکار باید بکنم حالا کسی اطلاعی داره💔💕

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زنگ بزن از آموزششون سوال کن

زنگ میزنم پاسخگو نیستن😑

حضوری برم درستش میکنن؟💔

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

کد رهگیری موقع پرداخت برات ارسال شده رو زنگ بزن موسسه خودشون درستش میکنن برای دخترم همینطوری بود زنگ ...

اهان مرسی ممنون واقعا لطف کردین💕💕

کد رهگیری موقع پرداخت برات ارسال شده رو زنگ بزن موسسه خودشون درستش میکنن برای دخترم همینطوری بود زنگ ...

بخشید همین این شماره پیگیری منظورتونه ؟فقط همینو دارم

اره همینه کد رهگیری پرداخت هست برای همین مواقعه

متشکرم از لطفتون💕

عه شماهم کانون میری پنجشنبه منم ثبت نام کردم 

این مشکل نبود حتما باید با پشتیبانی موسسه تماس بگیری چه زبانی ثبت نام کردی؟

کتاباشم از جمعه فروشش شروع شد خرید اینترنتی کردم ثبت شد باید برم بگیرم حضوری

عه شماهم کانون میری پنجشنبه منم ثبت نام کردم این مشکل نبود حتما باید با پشتیبانی موسسه تماس بگیری چه ...

وای نمیدونم چرا این مشکل پیش اومده اعصابم رو خورد کردند حضوری رفتم پیگیر شدم زنگ زدم پشتیبانی سداد برای تراکنش اینترنتی تاییدیه گرفتم اخرشم گفت باید کد ها رو بفرسته تا برام تایید کنن گفت بهم زنگ میزنه هنوزم که هنوزه زنگ نزده ظرفیت کلاس هم مثل این که تموم شده وقت و پول من رو تلف کردند واقعا این احتیاج داشتم این تابستون حتما برم هووف اگرم درست شه احتمالا هزینه ای که پرداخت کردم میوفته برای ترم پاییز امیدوارم حداقل تا اخر امروز بهم زنگ بزنه💕 

وای نمیدونم چرا این مشکل پیش اومده اعصابم رو خورد کردند حضوری رفتم پیگیر شدم زنگ زدم پشتیبانی سداد ب ...

اواا  الهی اخه یعنی هیچ‌راهی نبود 🤔من فک کنم زنگ بزنن بهت عزیزم معمولا حتی تا جلسه ۳و ۴ هم ثبت نام انجام میشه تو کلاس ما ازموارد بوده که تازه به جمعمون اصافه شدن اصلا غصه نخور هرچی قسمت باشه💗💙اگرم برای ترم پاییز شد ایراد ندازه از تابسنونت یجور دیگه استفادا کن 

کدوم شعبه کانون هستی؟ اون قسمتی که من هستم هنوز ظرفیت داره

اواا الهی اخه یعنی هیچ‌راهی نبود 🤔من فک کنم زنگ بزنن بهت عزیزم معمولا حتی تا جلسه ۳و ۴ هم ثبت نام ...

هعی نمیدونم امیدوارم که بشه اره نشدم به درک فوقش پاییز ثبت نام میکنم دیگه مرسی که به فکری مرسی لاو💕💕💕💕💕💕💕💕