من از دوران ابتدایی بچه درس خون بودم دوران راهنمایی هم همین طور و دوران دبیرستان هم دهم یازدهم زرنگ بودم ولی دوازدهم موندم کلا تا الان هیچ کلاسی نرفتم تجربی بودم یازدهم بودم کلاس ریاضی میرفتم شاگرد اول ریاضی میشدم تو کلاس ولی دوازدهم که شدم کلا هیچی نرفتم فک کنین سال کنکور بدون هیچ کلاسی خودت با تدریس معلم بخونین( خواهش میکنم باز جبهه نگیرین که کلاس و اینا نیاز نیس من خودم تو کارشم زحمت به علاوه هزینه تو رشته تجربی موفقیت میاره نیایین با کنکور ۵۰ ۶۰ خودتون مقایسه کنین) خلاصه سال اخر بودم مامان بابام هی اذیتم میکردن نمیتونی لخونی بی اراده هستی و فلانی و کلی چیزا میگفتن مامانم تو خانواده خودش ابرومو برده بود نمیتونه قبول بشه نمیتونه دیپلم بگیره تنبله فلانه از خجالت نمیتونستم صورت کسی نگا کنم اونقد بد گفته بودن فک میکردم واقعا بدم تا اینکه دیروز مدرک دیپلممو نگا میکردم بدون تجدید تو خراد با معدل ۱۶ خورده ای قبول شدم یادمه همون سال کنکورم پدرم منو شوهر داد که این بی اراده درس نمی خونه از اون سال همیشه تو حسرت موندم دانش اموزای هم تراز من. پرستاری معلمی رفتن الان شاغلن میبینم میسوزم دیروز بهشون میگفتم من واقعا استعدادشو داشتم ولی نه خانوادم زرنگ بودن بددنن چکار کنن نه خودم زرنگ بودم کلاس و اینا برم که یهو بابام عصبی شد گف بی اراده بودی ما چکار کنیم من خودم استعداد ندارم تو منتطر بودی با استعداد به جایی برسی درحالی که کسیو ندیدم اندازه خودم زحمت بکشه به قران ارایشگاه میرفتم از ۱۰ صب تا ۸ شب پول غذام نداشتم گشنه کار میکردم بدون دره ای نشستن ولی همیشه منو به چشم بی عرضه دیدن شاید بخاطر اینکه بچه اول بودم حالا خواهرم سال قبل با کلی پول کلاس رفت دیپلم گرفت معولش ۱۶ اومد بعد امسال ترمیم کرد و تراز خوبیم تو کنکور به دست اورد ولی منو خانوادم نابود کردن ایندمو شغلمو پولمو از دستم گرفتن قبول هم نمیکنن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حالا من بدهکارم به خاتوادم میشم هر وقت حسرت میخورم چیزی میگم دعوام میکنن تو چیزی نمیشدی فکر الکی نکن دیشب بابام با صدای بلند اینو گفت نمیگن دلم میشکنه تا الانم خیلی ناراحتم فرصم از دستم رفته نیایین بگید باز بشین بخون نمیخونم چون الان حاملم با ی بچه کی کلاس تقویتی میره کنکور میده اخه معلمیم از سنم گذشته
همون سالهایی کهمیگی ما بدون پول و هزینه و کلاس و... قبول شدیم
الان دو سه ساله که بی هزینه نمیشه قبول شد
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
بلاخره یکی درکم کرد فک کردم باز میان میپرن احترام پدر مادر واجبه و این حرفا نه عزیزم الان حاملم با ی بچه نه میتونم کنکور شرکت کنم نه بخونم نه کلاس تقویتی الان رفتم دانشگاه ازاد رشته اموزش ابتدایی ثبت نام کردم بدون کنکور الکی خودمو گول میزنم دیگه
حالا این که سرکار میرفتی واقعا نامردی بوده. ولی خب بازم امکانش بوده قبول شی. الان که دیگه کار از کار گذشته. یادآوریش فقط باعث خراب شدن رابطهت با خونوادهت میشه. منم همون سال کنکورم ازدواج کردم. کلاس هم نرفتم. معدلم ۱۹ بود. با رتبه سه رقمی فرهنگیان قبول شدم.
منم هميشه حسرت ميخورم معدل ديپلم ١٩اونم رشته رياضى ولى چون از لحاظ مالى ضعيف بوديم هيچ كلاس وآزمونى شركت نكردم خودم اصلا بلد نبودم چجورى براى كنكور بخونم وتست بزنم اينطورى شد كه هميشه حسرت درس خوندن وشاغل شدن موند روى دلم
بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
این موسسات مجازی مثل تاملند و.... اساتید خیلی خوبی دارن
ولی متاسفانه خیلی گرونن
ادم اگه پول داشته باشه اینا رو بگیره و بخونه حتما قبول میشه
چون اکثر بچه ها الان درس نمیخونن
هرکس خرج کنه و واقعا بخونه قبول میشه
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂