خانمهای قمی توروخدا بیاین خیلی واجبه مادرشوهرم سرطان تخمدان داره بعدازچندجلسه شیمی درمانی دکتر گفته دیگه نیارینش شیمی د جواب نمیده حالا میخایم ببریمش پیش تبریزیان میگن سرطان را درمان میکنه چند تا شماره از کانال ت ل گ ر ا م وسایتش برداشتم ولی موفق نمیشم نوبت بگیرم یه شماره ای یا راهی نمیدونید که بتونم نوبت بگیرم خیلی ثواب داره بنده خدا خیلی درد میکشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اتفاقا امروز شبکه مستند یه برنامه در مورد تاثیر طب دینی بر سرطان داشت .فوق العاده جالب بود.و دکتر می گفت وقتی واسه فرصت مطالعاتی به یه کشور غربی رفته بوده یه تخصصی با همین مصمون داشتن که اول بیمارای سرطانی میرفتن پیش اون و بعد میرفتن پیش متخصص مربوطه
زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚