2777
2789
عنوان

ایت الله تبریزیان

8060 بازدید | 20 پست

خانمهای قمی توروخدا بیاین خیلی واجبه مادرشوهرم سرطان تخمدان داره بعدازچندجلسه شیمی درمانی دکتر گفته دیگه نیارینش شیمی د جواب نمیده حالا میخایم ببریمش پیش تبریزیان میگن سرطان را درمان میکنه چند تا شماره از کانال ت ل گ ر ا م وسایتش برداشتم ولی موفق نمیشم نوبت بگیرم یه شماره ای یا راهی نمیدونید که بتونم نوبت بگیرم خیلی ثواب داره بنده خدا خیلی درد میکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا امروز شبکه مستند یه برنامه در مورد تاثیر طب دینی بر سرطان داشت .فوق العاده جالب بود.و دکتر می گفت وقتی واسه فرصت مطالعاتی به یه کشور غربی رفته بوده یه تخصصی با همین مصمون داشتن که اول بیمارای سرطانی میرفتن پیش اون و بعد میرفتن پیش متخصص مربوطه

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

بنظرمن ک دکتر خالی بندیه 

شوهرمن رفت پیشش کمرش درد میکرد 

بهش گفت ناخن پاتو و دستتو بگیر شب تا صبح بذارروکمرت کمرت خوب میشه   شوهرم ب یکی ازدوستاش ک دکتر گفته بود کلی بهش خندیده بود 

چندروز پیشم ی متنی دیدم ک نوشته بود غیرقانونی کارمیکنه

پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1
بنظرمن ک دکتر خالی بندیه  شوهرمن رفت پیشش کمرش درد میکرد  بهش گفت ناخن پاتو و دستتو بگیر ...

نمیدونم والا چی بگم بعضیها خیلی تبلیغش میکنن ولی اینکه ناخن بذاری روکمر واقعا خنده داره

حضوری نوبت اصلا نمیدن 

اما آن باش بیشتروقتا 

هروقت توکانال ربات گفت چه روزی تبریزیان ویزیت میکنه اون روز برو 

اما برو پیش خانمش 

خانمش میفرستد داخل

اگرمیخواهید اندازه تمدن و پیشرفت ملتی را بدانید...به زنان آن ملت بنگرید.....!

آره عزیزم 

منم2بار رفتم حضوری ندادن 

یکی اونجا گفت بروپیش خانمش 

اتاق خانمش بغل خودشه 

رفتم توضیح دادم

اما اون روز دیگه دیرشده بود گفت فردابیا خودم میفرستمت داخل 

فرداش رفتم علاوه برمن3نفر دیگم فرستاد 

بروپیشش بگواز راه دوراومدی بیماری بگو 

میفرستت داخل

اگرمیخواهید اندازه تمدن و پیشرفت ملتی را بدانید...به زنان آن ملت بنگرید.....!