2777
2789
عنوان

شبا خواب ندارم

159 بازدید | 18 پست

ما سه تا خواهریم

من وسطیم

راستش اون دوتا خیلی جورن و شبا تو یه اتاق میخوابن که مال اولیه و اجازه نمیده من برم پیششون

منم خیلی میترسم

میترسم تو اتاقم بخوابم

پیش مامان بابامم که نه میتونم و نه دلم میخواد که بخوابم 

در نهایت مجبورم تو حال بخوابم چون اونجا کمتر احساس ترس میکنم 

ولی بازم میترسم و نمیتونم راحت بخوابم

در کل شبا خواب ندارم 

صبل آرامش 

شب نمیدونم کجا بخوابم

از ترسمم دیر میخوابم

صبم با سروصدا بیدار میشم

و چون خوابم میاد باید برم تو اتاق درم ببندم 

با این ترسمم نمیتونم به برنامم عمل کنم چون دیر میخوابم 

پس مجبورم تا لنگ ظهر بخوابم

اینکه اونا اجازه نمیدن من پیششون بخوابم مهم نیست

من دلم میخواد بدون ترس و استرس و تنها هرشب تو اتاق خودم بخوابم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بعضی اوقات تو اتاقم میخوابم چون به هم ریختس خوابم نمیره یا فیلم ترسناک میبینم کلا ذهنم شروع میکنه به انرژی منفی دادن برای همین یه قاب عکس های چراغدار بگیر که هم باتری میخورن هم سیم داره به برق وصل میشه نصب کن نورشم زیاد نیست کمه درحدی که یه اتاق کامل ببینی روشن کن شب ها  بعد بخواب 

موجودات مثلا چی چون منم این مشکل و دارم

میمون

موجوداتی شبیه انسان ولی با دهن پر از خون و... 

خانوادمون سابقه دارن

مامانمم مال استانیه که سابقه ی جن دیدن توش زیاد بوده

خالمم با وجود 30 سالگیش میبینه

عمم یه مدت میدید

آبجیام.... 

میمونموجوداتی شبیه انسان ولی با دهن پر از خون و... خانوادمون سابقه دارنمامانمم مال استانیه که سابقه ...

ن من حیون اصلا نمیبینم من مثلا اگه حرف جن به یه نفر بزنم مثلا صمیمی ترین دوستم یا خانوادم بعد چند دقیقه یه حسی بهم الهام میشه که قرار شب بیان سراغم و دقیقا شب میان سراغم  با چادر های مشکی  و صورتشونم ارایش بد و بهم ریخته ای دارن و فقط صورتشون معلومه چند باری هم بالا سرم نماز میخوندن کلا من خیلی چیز میز میبینم 

ولی بعید بدونم مشکل با قاب حل بشه چون با چراغ روشنم میترسم

شاید از خونتون چون بعضی از خونه ها انرژی منفی زیاد دارن 

من مثلا همین چند ماه پیش خونمون و عوض کردیم به خاطر اینکه من تو خونه قبلی چیزای بدی میدیدم و مشکلمم حل شد چون اگه تو حست زیاد باشه وقتی وارد یه خونه ای میشی حس انرژی مثبت و منفیشو میفهمی 

ن من حیون اصلا نمیبینم من مثلا اگه حرف جن به یه نفر بزنم مثلا صمیمی ترین دوستم یا خانوادم بعد چند دق ...

واصح میبینیشون؟ 

مثل ادما؟

یا کدرن و زیاد معلوم نیستن؟ 

جناب شما مسلمونن😂😂