2777
2789
عنوان

خطای سونوی ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 42 پست
نه دیگه آخرین کوپنم بود سزارینی هستم و چسبندگی دارم چهارمی در کار نیست برا همین دوس داشتم آخرین شانس ...

پس من چی بگم پنج بارسزارین شدم   

شماهم چهارمی رو میتونی اگه بخای😍

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

پس من چی بگم پنج بارسزارین شدم شماهم چهارمی رو میتونی اگه بخای😍

چسبندگی ندارین؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چسبندگی ندارین؟

ازسزارین چهارم بله چسبندگی شکم اماخداروشکر چسبندگی جفت نه نداشتم اما سرسزارین پنجم خیلی بی نهایت  عذابم دادن

ازسزارین چهارم بله چسبندگی شکم اماخداروشکر چسبندگی جفت نه نداشتم اما سرسزارین پنجم خیلی بی نهایت عذ ...

من سزارین سومی هستم دکترم اصلا سونو چسبندگی نمی نویسه سه بار باهاش صحبت کردم میگه نیازی نیست،جفتم خلفی هست

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
من سزارین سومی هستم دکترم اصلا سونو چسبندگی نمی نویسه سه بار باهاش صحبت کردم میگه نیازی نیست،جفتم خل ...

خوب پس خوبه دیگه مشکلی نداری گلم  اگهههه بخای میتونی بچه چهارمتم بیاری فقط چهارتا پنجمی پوستتو میکنن مثل من منم تا سومی اکی بودم

خوب پس خوبه دیگه مشکلی نداری گلم اگهههه بخای میتونی بچه چهارمتم بیاری فقط چهارتا پنجمی پوستتو میکنن ...

من پنج تا که میخوام ولی بعضی هادیدم تو سزارین سوم هم چسبندگی داشتن آخه

نه ولله من نداشتم اما سزارین چهارم داشتم چسبندگی شکم داشتم

چسبندگی جفت خطرناکه 

بچهاتن دخترن یا پسر😍

شایدباورت نشه بستری که بودم دیدم یه خانم سزارین ششم بود 

البته هیچ مشکلی هم نداشت دوقلوبارداربود 

یه خانم دیگه هم سزارین ششم بود  اوردنش تو بخش بعد حالش بدشد بردنش ای سی یو 

نه ولله من نداشتم اما سزارین چهارم داشتم چسبندگی شکم داشتمچسبندگی جفت خطرناکه بچهاتن دخترن یا پسر😍

یه پسر دوتادختر

شایدباورت نشه بستری که بودم دیدم یه خانم سزارین ششم بود البته هیچ مشکلی هم نداشت دوقلوبارداربود یه خ ...

ای وای چرا آی سیو؟

پس من چی بگم پنج بارسزارین شدم شماهم چهارمی رو میتونی اگه بخای😍

یه مقدار چسبندگی دارم عزیزم 

و اینکه دیگه بچه نمی‌خوام 

سومی رو اوردم بلکه پسر شه که اونم نشد 

دلم میخواست یه پسر میداشتم محرم پیرهن مشکی تنش میکرد میرف وسط شور می‌گرفت مداحی می‌خوند سینه میزد پادویی میکرد برا مجلس امام حسین 

اما خدا نخواست

چن روز دیگه محرم من باز داغ دلم تازه میشه با دیدن پسر بچه ها تو هیات 

ینی سهم من از دنیا یه نوکر بزرگ کردن برا امام حسین نبود 😔

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
خوب پس خوبه دیگه مشکلی نداری گلم اگهههه بخای میتونی بچه چهارمتم بیاری فقط چهارتا پنجمی پوستتو میکنن ...

بعد چارتا دختر سه تا پسر اوردین؟

آی وی اف کردین ؟

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
بعد چارتا دختر سه تا پسر اوردین؟آی وی اف کردین ؟

نه ولله کاری نکردم 

اولی دختر بعدیم پسر بعدیم دوقلو دخترن بعدش پسربعدش پسر اخری هم یه دخترخانمه که عشق باباشه