2777
2789
عنوان

خطای سونوی ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 42 پست
بعد چارتا دختر سه تا پسر اوردین؟آی وی اف کردین ؟

فقط سردوتا پسراخریام یه جورایی رعایت کردم یک ماه چیزای گرم میخوردم  عطاری پودرنخل  زجفیل دارچین قرص کمر  ووووومیگرفتم اسیاب میکردم میزاشتم لاخرما خودمو شوهرم میخوردیم  وقسمت مهمش  قبل رابطه باجوش شیرین شستشو میدادم رحممو  ویک مقدارکارای دیگه..... وخردوپشت سرهم پسرشدن سراخری نه کاری نکردم دخترشد

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مقدار چسبندگی دارم عزیزم و اینکه دیگه بچه نمی‌خوام سومی رو اوردم بلکه پسر شه که اونم نشد دلم میخو ...

الهی عزیزم منم ی دختر دارم قربونش برم ازخدامیخوام داداش بهش بده چون خودمم داداش ندارم

عزیزم ب سلامتی ایشالا علایمت چیه

حالت تهوع و‌ ویار اصلا ندارم 

خسته و بیحالم بر خلاف دو تا دخترام که فرز و سرحال بودم 

ترش و شور دوس دارم 

شکمم یکم بزرگتره از زمان دخترا

حرکات شم‌زودتر حس کردم 

به علائم نیست زیاد

منو دوستم حاملگی اول با علائم کاملا یکسان جنسیت متفاوت اوردیم 

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
الهی عزیزم منم ی دختر دارم قربونش برم ازخدامیخوام داداش بهش بده چون خودمم داداش ندارم

منم داداش ندارم 😔

کاش دخترام داشتن 

کاش 

ان شالله خدا یه پسر سالم و صالح تو مصلحتت قرار بده عزیزم

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
ان تی ک اصلا حساب نمیشه کرد روش خواسته از سرش باز کنه معمولا هم ب همه میگن دختر

با قاطعیت یک کلام گفت دختر 

درصد اینا نگفت 

حتی نگفت احتمالا 

یک کلام گف دختر 

با قاطعیت یک کلام گفت دختر درصد اینا نگفت حتی نگفت احتمالا یک کلام گف دختر

ولی حسم میگه پسر انشالله سالم‌باشه بعدم پسر لطفا برا منم دعا من انشالله سالم باشه بعدم خدا بخواد دختر بشه 

ولی حسم میگه پسر انشالله سالم‌باشه بعدم پسر لطفا برا منم دعا من انشالله سالم باشه بعدم خدا بخواد دخت ...

ان شالله

ان شالله خدا تو مصلحت هر دو مون قرار بده 

عزیزم نی نیت دختر شد یا پسر

دختر