بچه ها اطلاع دارید برای بیمه تکمیلی برای هرنفر ماهی چقدره؟
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بستگی داره بیمه تکمیلی کجا و با چه شرایطی بشی مثلا بیمه ایران اگه خدمات بیشتری بده قطعا سقف بیمه ماهانت بالا تره نسبت ب بیمه ایرانی که خدماتش پایین تره .باید ببینی که مثلا ارگانی که ازطرفش قراره بیمه بشی با چه شرایطی و چه میزان خدماتی با چه مبلغی قرارداد بیمه امضا میکنن
بستگی به سطح قرارداد و تعهدات شرکت بیمه داره و همچنین بستگی به تعداد، هر چقدر تعداد بیشتر باشه تعرفه ...
همسر من تو اداره بجز من و خودش پدر و مادرش هم بیمه کرده
میخوام بدونم برای اونا نفری چقدره 😡هرچی ازش میپرسم میگه ۵۰۰ نمیدونم دروغ میگه یا راست
اهل دروغ نیستا فکر میکنم میترسه غر بزنم
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
همسر من تو اداره بجز من و خودش پدر و مادرش هم بیمه کردهمیخوام بدونم برای اونا نفری چقدره 😡هرچی ازش ...
خب از ترس غر زدنت اینو نمیگه و خیلی چیزهای دیگه پس روی خودت کار کن، بعدشم هزینه بیمه پدر و مادر پیر اشکالی داره مگه؟ پدر و مادر خودتون بودن بیمه شون نمیکردید؟ مریض شن بیمه نداشته باشن که بدتره هزینه تون بالاتر میره. برادرشوهر بازم داری؟
خب از ترس غر زدنت اینو نمیگه و خیلی چیزهای دیگه پس روی خودت کار کن، بعدشم هزینه بیمه پدر و مادر پیر ...
عزیزم اوضاع مالیشون خوبه خیلی بهتر و راحت تر از ما دارن زندگی میکنن و خرج میکنن بهترین میخورن و میپوشن مم از این سختم میشه ک ما با این همه گرفتاری و قسط باید پول بیمه اونارو بدیم درحالیکه اونا با اینکه شوهرم تک پسره هیچ خرجی برامون نکردن نه عروسی نه کادو هیچی
بعدم شوهر من خوشش نمیاد من حتی یه بيسکوئيت خرج خانوادم کنم با اینکه بابام همش مالی حمایت میکنه مارو
حق ندارم ناراحت بشم؟
بیمه تکمیلی معمولا انفرادی نیست باید 25 نفر تا سی نفر بشوید تا قبول کنند.
بله از اداره بیمه کرده همسرم نمیدونبد نفری چقدره؟
برای پدر و مادر که صد درصد را متقاضی میدهد، ماهی حدود یک ملیون ولی برای اعضای خانواده معمولا پنجاه د ...
بله درسته ممنون از لطفتون