2777
2789
عنوان

یه خستگی عجیبی دارم از چیه

172 بازدید | 15 پست

یه بی حسی ...بی ذوقی خیلی زیاد ...نمیدونم از چی میاد یه خستگی عجیب دارم 

بحث خاستگاری و ازدواجم که پیش میاد هم همینطورم واسم حوصله سر بره 

چرا اینطور شدم ...

این خستگی و این حالت از چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمخونی

و مشکلات روحی و روانی

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

تجربه تلخی رو تجربه نکردی؟ یا یه اتفاقی بیوفته اذیت بشی؟

تجربه تلخ داشتم، ولی توی دوره سوگواری حل شد واسم.

هیچی کم ندارم هم ثروتمندم هم خانواده خوشبختی دارم با این وجود این همه احساس سیری نمیدونم از چی میاد انگار به تهش رسیدم  

راسش منم همینم . 

قبلنا که ۱۸ ۱۹ ساله بودم خیلی دلم میخاس ازدواج کنم ذوق داشتم 

اما الان نه دیگ  

مخصوصا این دوره ک مرگ های یهویی زیاد شده میگم ک چی 

خیلی یهویی ممکنه من دیگ نباشم 

حرص چیو میخورم 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
راسش منم همینم . قبلنا که ۱۸ ۱۹ ساله بودم خیلی دلم میخاس ازدواج کنم ذوق داشتم اما الان نه دیگ مخصوص ...

من انگار سیرم و از روی سیرری دیگه بی تفاوتم 

فقط دلم میخواد بشینم و ببینم دیگه پشتکار دارما ولی پنجر شدم از درون 

همش ماساژ میگیرم 

یه پیرزنه شصت و پنج ساله توی خودم احساس می کنم نه یه دختره 21ساله 

نمیدونم چرا سیر شدم انگار ته خوشبختیو چشیدم و حالا سیراب شدم و دنباله یه لذت بالاترم ولی گیرم نیومده ...

عزیزم من شنیدم آدمای ثروتمند وقتی مزه ثروت رو تجربه میکنن زندگیشون تو یه روال تکرار که افتاد دیگه خسته و دلزده میشن .اون وقته که اگه با ثروتی که دارن اگه بخشش کنن و گره کار کسی رو باز کنن لذت تمام نشدنی ب سراغشون میاد .

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .