2777
2789
عنوان

ساختن خانه

632 بازدید | 22 پست

سلام دوستان. به نظرتون خونه دوطبقه بسازیم بهتره یایک طبقه؟ دوطبقه مال خودمونه. ولی من یه طبقه وحیاط میخام. چون کلا یه بچه دارم به خاطرامنیتش گفتیم دوطبقه بزنیم. 

❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول داری ۳ طبقه حتی .طبقه دوم امنستی مالیت میتونه باشه

ما یه بچه داریم بعدمیگن چندسال دیگه طبقه اول رابسازیم بریم بشینیم دوم همینجوری بی استفاده باشه طوری نیس؟ 

❤️❤️

ما یه بچه داریم بعدمیگن چندسال دیگه طبقه اول رابسازیم بریم بشینیم دوم همینجوری بی استفاده باشه طوری ...

الان بساز .خرج چند سال دیگه ساخت و ساز سر ب فلاک میکشه .بده کرایه .کرایه شو طلا بخر سرمایه بچه ات کن تا وقتی میره سر خونه اش

آره میگن خونه آپارتمانی امنیتش بهتره.

باز ما میخوایم موتور کولر گازی رو بزاریم پشت بوم مامان من میگه دزد بیاد اپارتمان از راه پله میره ولی ویلایی مجبوره از جاهایی در شه که احتمال دیدنش بیشتره 

یک عدد چپی 

باز ما میخوایم موتور کولر گازی رو بزاریم پشت بوم مامان من میگه دزد بیاد اپارتمان از راه پله میره ولی ...

کلا ازدزدمیترسم. چندسال توخونه آپارتمانی زندگی کردیم امنیتش خوب بود برای همین گفتیم طبقه دوم خوبه. ممنون که جواب دادید. 

❤️❤️

سوال اعتقادی و یا شبهه ای داشتید بپرسید 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اول بپرسم حوزوی هستید یامشاوره ای چیزی که جواب میدید؟ بعدبگید کدوم شهرهستید که بدونم هم شهری نباشیم

مشهد. خیر حوزوی نبستم 

باید بزم شب میام ساعت 8 شب فعلا

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد