_sahana مدیر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 29665 عنوان برای آزمون آموزگاری منابع رو از کجا بگیرم بخونم | مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 25 پست همینا رو بخونم؟ چرا بعضی از پایه ها رو نوشته فقط یک عدد چپی 1403/04/06 | 06:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سانـــاے_نانـــاے عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 6491 خیلی زیاده. تتوی کانالا گذاشتنمن از تو گوشی میخوندم. قبولم شدم مبارکه نمیدونی مثلا چند تا کتاب؟ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . • ° ★ . ★🌙 • به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم
silver232 عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 27856 منابع رو جز به جز میخوندی یا به صورت کلی؟؟ تا جایی که تونستم کتابا رو کامل خوندم، به غیر از سه کتاب. یکی رو هم خلاصشو خوندم 💫 Que sera, sera 💫🧚♀️ خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️
silver232 عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 27856 مبارکه نمیدونی مثلا چند تا کتاب؟ ممنونعمومیا دو سه تا کتاب و چندتایی جزوهتخصقیا بیشتر جزوه های بیست سی صفحه ای و حدود دو کتابتخصصیام چهارتا کتاب بود فک کنمیادم نمیتد دقیق اما خیلی بود، فک کنم من کم گفتم، 💫 Que sera, sera 💫🧚♀️ خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️
_sahana مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 29665 ضمنا گلم حواست باشه اگر قصد داری معلم بشی از همین الان حواست به گزینش سفت و سخت آموزش و پرورش باشه چ ... اونایی که چادری نیستن هم قبول میشن یک عدد چپی
1371rose عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 746 اونایی که چادری نیستن هم قبول میشن قبول میشن بشرطی که حجابشون خوب و سرسنگین باشه. الان همین پروفایل شما رو ببینن خدای نکرده دور از جون بی برو برگرد رد میکنند. اگر میخوای معلم بشی از همین الان رو قضیه گزینش کار کن.گزینش به اندازه آزمون و مصاحبه مهمه. حتی گاهی مهمتر از اوناست
_sahana مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 29665 قبول میشن بشرطی که حجابشون خوب و سرسنگین باشه. الان همین پروفایل شما رو ببینن خدای نکرده دور از جون ... باسه عزیزم پس گزینش با مصاحبه فرق داره یک عدد چپی
1371rose عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 746 باسه عزیزم پس گزینش با مصاحبه فرق داره بله گزینش در همه مراحل هست حتی بعد از استخدام
سانـــاے_نانـــاے عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 6491 ممنونعمومیا دو سه تا کتاب و چندتایی جزوهتخصقیا بیشتر جزوه های بیست سی صفحه ای و حدود دو کتابتخصصیام ... ممنون • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . • ° ★ . ★🌙 • به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25358 اسی کی باز برگزار میشه؟ «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
_sahana مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 29665 اسی کی باز برگزار میشه؟ عزیزم دقیقا نمیدونم فقط میدونم پارسال لیسانس حقوق گرفتن برای ابتدایی و نیازهای ویژه یک عدد چپی
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25358 عزیزم دقیقا نمیدونم فقط میدونم پارسال لیسانس حقوق گرفتن برای ابتدایی و نیازهای ویژه بله منم حقوق خوندم امیدوارم امسال هم برگزار بشه «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»