2777
2789

حضرت محمد می‌گه نگه دارید خوبه. یک خانمی تو نی نی سایت با نگه داشتن گربه بچه دار شده بود 

کاربر 𝙗𝙤𝙮 ✨🙂 امضام بخونید. روزی که  خدا و امام حسین و حضرت یونس (ع)  آرزهامو برآورده کردن و بهم نشونه های غیبی دادن   کافیه فقط دلت پاک باشه. بیین چطور خدا کمکت می‌کنه🙂 کمک به حیوانات یادت نره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گربه و سگ ابدا و باکمال احترام هیچ وقت نتونستم کسایی ک تو خونه گربه و سگ نگه میدارن رو درک و قبول کنم چون در هر حال نجسه

ولی طوطی و مرغ مینا یا عروس هلندی خوبه

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
من از حیوانات بدم نمیاد اصلا خیلیم گوگولین اما داخل خونم اصلا دوست ندارم تو خونه ای هم باشه نمیرم

منم تو خونه خودم دوست ندارم به خاطر کثیف کاریش 

اما خونه هر کس حیوون داشته باشن حتما میرم که بازی کنم 🥰

گربه و سگ ابدا و باکمال احترام هیچ وقت نتونستم کسایی ک تو خونه گربه و سگ نگه میدارن رو درک و قبول کن ...

ببخشید ریپ میزنم. ولی گربه نجس نیست. اگر برید مدینه با مسجدالحرام می‌بینید گربه ها اونجا هستن 

کاربر 𝙗𝙤𝙮 ✨🙂 امضام بخونید. روزی که  خدا و امام حسین و حضرت یونس (ع)  آرزهامو برآورده کردن و بهم نشونه های غیبی دادن   کافیه فقط دلت پاک باشه. بیین چطور خدا کمکت می‌کنه🙂 کمک به حیوانات یادت نره