2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هوف من ک اصلا نمیتونم آدم این مدلیو تحمل کنم

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

اگر مغروره مطمئن باش ديگه پيام نميده . غرور يه صفت شيطانيه . چرا با يه ادم مغرور رل ميزني كه آخرش اينجوري وابسته ش بشي و هيچ راهي به جز زير پا گذاشتن غرورت نداري و تو اول بايد پيام بدي و ممكنه جوابتو نده يا اينكه برنگرده . شايد هم برگرده . از آدم مغرور دوري كن . غرور اولش جذابه . ولي خيلي زود ميفهمي چقدر صفت بديه . 

چیکاری کرده که مگه پسرای دیگه نمیتونن بکنن؟

نمیدونم 

شاید باورت نشه این اصلا زمانی که اومد جلو من گفتم ایش اه اخه منو این چه اعتماد بنفسی داره 

بعد این یکسال و نیم سیریش بود من حتی نه هم نمیگفتم اصلا جواب نمیدادم تا یه شب 

که با دوستام بودیم گفتیم گیرش بیاریم بخندیم 

هیچی از اون شب شروع شد من قیافه هیکل همچی گذاشتم کنار فقط اخلاقش مردونه ترین بود اصلا بد منو جذب رفتار و اخلاقش کرد 

کنار خیالت راحته نیاز نیست از مغزت استفاده کنی همه کارا رو اون میکنه برات از کارای سنگین تاااااااا بستن بند کفشت

بچه ها اکانت دست دو نفره
اگر مغروره مطمئن باش ديگه پيام نميده . غرور يه صفت شيطانيه . چرا با يه ادم مغرور رل ميزني كه آخرش اي ...

به هیچ عنوان من شخصیت وابسته ندارم 

‌دلبسته اون ادمم گاهی وقتا دلم برای کاراش حرفاش تنگ میشه

بچه ها اکانت دست دو نفره

پسر فقط ضرر داره عقل ازت میگیره کصخولت میکنه من خودم با یکی دوستم اند روانی عصبیشدم انقد وابسته سشدم هرکاری میکنم باهاش ازدواج کنم خرافاتی،دم افتادم دنبال جادو جنبل

خدا لعنتشون کنه

به تمام دخترا میگم وارد رابطه نشید من الان انقد از لحاظ روحی اذیت دارم میشیم از این اون دنبال دعانویس میگردم که با این ازدواجم نکنید دوست نشید،بیچاره میشید