2777
2789

به نظرم خانوم خیلی بی رحم و خسیس بود، اخه بنده خدا شاید دلش میخاسته، یکم خودت امرپز کمتر میخوردی اندازه یه پیش دستی میبردی واسش😞😞

کاش من توی اون ساختمون بودم براش درست میکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به تووووو چه ربطی دارـه ک داری الکی اظهــار نظر میکنی؟! 

دوست نداشتـه بده باید به شمائـم جواب پـس بده؟! 

اون خانـمم حامله شده تیـر ک ب کمـرش نخوردـه بلند بشـه تکون بخورـه هر چـی ک هوس کرده بپـزـه. 

چقـدر پروئیـد بخدااااا

حالا کی گفته دلش خاسته؟

حالش بهم‌میخورده از بوی غذا

بعد ام خانم گفتن ک ب اندازه دوسه تیکه گوشت کوچیک برای بچه های خودش گذاشته

و شوهره میگفت همیشه بو میاد یعنی کلا نپز 

میشه کاسه داغتر از آش نشید تشکررر 

وای اره منم بخدا 

چقد مردم بی رحم شدن 

از وقتی من یادم میاد وقتی مادر و همسایه ها زن حامله می دیدن 

در حد ی پیاله ام ک شده حتما بهش تعارف میکردن 

بعد استارتر میگفت دلم نمیخاد از غذام بدم!!!!

Off از ۶/۱۹🙃💕
به تووووو چه ربطی دارـه ک داری الکی اظهــار نظر میکنی؟! دوست نداشتـه بده باید به شمائـم جواب پـس بده ...

من همسایه هام باردار نیستند ولی غذاهای بودار واسشون میبرم، 

خسیس

دنیای عجیبی شده....

عزیزم سریع  قفل کن که الان میان میخورنت

... و امید سرمایه ی آدمیست🍃🌱                                     اندر دل من تویی نگارا🥰💍                                                   خدای مهربان من، بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدن                 هدیه ی بهشتیت هستم نا امیدم نکن😍🙏                                  با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😊

اسی هم شاید دستش تنگه بخاطر همین دلش رحم نمیاد و بچه داره  بچه‌هاشم گناه دارن ...کار ی روز دو روزم نیست که اون آقا گفته غذا نپز یعنی هروز ب اون هانوم غذا بده؟ من بودم بی شک میدادم غدا ولی اسی بچه هاش منتظر غدا بودن و مسولیت چنفر داشته ولی اون آقا میتونست بره ی پرس غدا واسه خانومش بیاره 

من همسایه هام باردار نیستند ولی غذاهای بودار واسشون میبرم، خسیس

تو خودت معلومــه از اونـــایی ک انتظـار داری هر کی هر چـی درست کرد ی قابلمه برات بیـارـه وإلا الان اینجـوری مثـل ذرت بود دادـه داخل روغن بالا پایین نمیپریـدی. 

والا شوهرش عین طلبکار ها بوده 

بوی غذا پیچیده لطفا رعایت کنید خانوم من بارداره! 

غذا میخواست خب از اول میگفت غذا بده!

چرا واسه خونه مرد تعیین تکلیف کرده!!

دیگ بوی غذا دست خود ادم نیست 

پیاز داغم کنی هودم روشن کنی بو‌. میپیچه

منم بودم یه جواب در خور و مناسب میدادم که حساب کار دستش بیاد که نمیتونه واسه ی غذای خونه من تصمیم بگیره

بعدم!

این همه رستوران و کترینگ 

الانم که اسنپ فود 

یه ذره یچسر کیسه رو شل میکرد جای اینکه بره در خونه همسایه!!

مگه یه پرس قرمه سبزی چنده؟!

❤️فقط حیدر امیر المومنین (ع)است❤️

وای اره منم بخدا چقد مردم بی رحم شدن از وقتی من یادم میاد وقتی مادر و همسایه ها زن حامله می دیدن در ...

چه قدر یک انسان میتونه برای یک لقمه غذا بی رحم باشه

خب دلش رفته اون لحظه

خب دلش نخواسته بده ای بابا....همون شوهرش بجای اینکه عنر عنر بلندنشه بیاد اینو بگه براش درست می‌کرد مرد به این گندگی خجالت نکشید اومده میگه؟ در خونه همه رفته؟ تو خیابون چیکار میکنه؟ طلبکار که نیست دوست نداشته بده ربطی به خسیسی نداره 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖