2777
2789
عنوان

در راستای بوی غذای همسایه

5843 بازدید | 152 پست

سلام من اول از همه از آلبالو خانم معذرت میخوام چون تاپیکت قفل بود اینو زدم ولی نتونستم هیچی نگم.شاید همسایه شما خیلی اذیتتون کرده و شما صلاح رفتار خودتونو بهتر میدونید من اصلا حرفم شما نیستید اما خیلی قلبم گرفت وقتی نظراتو خوندم .از کی ما آدما طرز تفکرمون اینقد بی رحمانه شده چرا اینهمه توجیح میکنیم خودمونو برای یه کار ساده دوستان توی نظرات هم جناییش کردن هم خطرناک مال کدوم استان ها هستین؟نمیتونم باور کنم هم استانیم یا هم ملیتیم اینقد بی رحم شده احتیاط عالیه ولی نه در این حد خدا نگذره از باعث و با ن ی  این گرونی که اینقد بدمون کرده بیاید یه چیزی تعریف کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وفتی مردم بجای سنجیدن شرایط مالی خودشون و بعد بچه دار شدن بفکر بوی غذای همسایه باشه جواب ها همینه و درستم هست

مردم مسئول حاملگی بقیه نیستن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من ب اسی حق میدم بعضی از خانومای باردار دیگ شورشو دراوردن وظیفش نبود ک غذا بده.لطف بود

حالا اگ کسی لطف نکرد نباید سرزنشش کرد فقط وظیفه رو میشه سرزنش کرد

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

اینکه ینفر بیاد بگه بوی غذاتو کنترل کن این درست اگه من بودم بد برخورد میکردم با یارو فردا پسفردا میاد میگه دو پرس بزار امشب زنم حال نداشت غذا بپزه

🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻