2777
2789

سلام خانما امیدوارم حالتون خوب باشه 🖤

امروز صبح با خانواده به سمت دریا میرفتیم . 

به وسطای راه که رسیدیم دیدیم مردم زیادی جمع شدن و نیروهای هلال احمر هم تو صحنه حاضر بودن . 

از اونجایی که راه بندون شده بود پدرم یه گوشه نگه داشت و از کسایی که حاضر بودن پرس و جو کرد چه اتفاقی افتاده تا اگه کمکی نیازه انجام بشه  ... 

اما در نهایت با چیزی که دیدیم و شنیدیم قلب هممون گرفت 😢با کمال تاسف متوجه شدیم خانواده ای که مسافر استان ماهم بودن نزدیک کانال آبی تو دل طبیعت وایستادن برای استراحت .

پسربچشون وارد آب شده و رفته سمت یه قسمتی که طبق توضیحات نیروها حالت مکشی داشته و بدن بچه رو به داخل آب کشیده و این پسر مفقود شده حتی معلوم نیست جریان آب کجا بردتش ...

تا لحظه ای که ما اونجا بودیم هیچ خبری ازش نشد و نگم از داغی که به دل این خانواده نشست و مسافرتی که به عزا تبدیل نشد😢چه خاطره بدی تا ابد تو ذهن این خانواده موند .

خدا خودش بهشون صبر بده !🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خاتواده هم چندسال پیش طرفای ما اومدن ازاصفهان بودن شوهرش وبچه اش ویکی ازبرادراش رو اب برد ،فقط تونستن یکی ازبرادرای اون خانمو نجات بدن

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

وای وحشتناک ما زیاد دریا نمیریم سالی دوسالی یبار اونم کلا چشمم ب پسرمه نره دور همش کنار خودم نگه میدارم حتی رودخونه های کوچیک هم نمیذارم بره سمتش کاش خواسشون بیشتر به بچه بود🥲

خدایا چجوری میتونن بذارن بچه ها وارد هر ابی بشن اخه

واقعا واقعا ، مخصوصا کانال های آب که سالانه جون خیلیارو تو شمال کشور میگیرن حتی شناگرهای ماهر !

اصلا هضم این ماجرا برام سخته ...

وای وحشتناک ما زیاد دریا نمیریم سالی دوسالی یبار اونم کلا چشمم ب پسرمه نره دور همش کنار خودم نگه مید ...

خدا حفظ کنه بچه هات رو 👌

خیلی خیلی حواستون به بچه ها باشه مخصوصا اگه کوچیکن

از صبح دارم فکر میکنم اون خانواده بابت سهل انگاریشون تا کی خودشون رو نفرین میکنن ...

داغ بدی نشسته به دلشون 

🖤🖤🖤 خدا بیامرزتشون ، چه سفرهایی که به تلخ تریم شکل رقم نخورده

خدانصیب هیچکس نکنه

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

خدا حفظ کنه بچه هات رو 👌خیلی خیلی حواستون به بچه ها باشه مخصوصا اگه کوچیکناز صبح دارم فکر میکنم اون ...

ممنون عزیزم آره من خیلی حواسم بهش یه جوری ام بارش آوردم هرکاری میخواد بکنه اجازه میگیره اجازه ندم انقد زجه میزنه تا بذارم ولی خودسر نمیکنه حالا اطرافیان بهم میگن اینجوری خوب نیست بچتو کردی 😐  بچه هاشون میرن وسط خیابون یکدفعه میدوعن پسر من میمونه با من می‌ره مسخرم میکنن

ممنون عزیزم آره من خیلی حواسم بهش یه جوری ام بارش آوردم هرکاری میخواد بکنه اجازه میگیره اجازه ندم ان ...

بازم خداروشکر 

حادثه که خبر نمیده آبجی جان ! بهتره تا وقتی از آب و گل درنیومده حواسا جمع باشه