2777
2789

خیلی تو بارداری خودمو اذیت کردم غصه خوردم چرا دختره ، خوب تغذیه نشدم ، اگهم ‌شدم بیشتر فست فود اینا بود 

بچم خیلی ریز شده 

خیلی ضعیف هست 

بعدش حالا هم نه شیر دارم، همش شده شیر خشکی ..

خیلی در حقش ظلم شده ، خیلی ناراحتم براش 

همه هم‌میگن دختر اولین از این قشنگ‌تره 

بیشتر براش غصه میخورم 

باز وقتی شیرش میدم میگم حالا اگه پسر شده بودی چی میشد ..

ناراحتم براش 

یه چهره معصومی داره. انگار همه ‌چیو می‌فهمه حرفای منو ، اطرافیانو..

حال خوبی ندارم در حقش خیلی ظلم ‌کردم 

دوسش دارم نه اینکه دوسش نداشته باشم ولی فکرای الکی و مزخرف هم میاد تو ذهنم

میگم چندسالگیش بذارم دوباره حامله بشم یه پسر بشه ..

یا وقتی پسرای دوربرم‌مییینم میگم کاش اینم پسر شده بود 

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود...... 

طفلک اون بچه که از مادر هم شانس نداره 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای تخت پادشاهیتون نیاز به ولیعهد دارید، سلسه پادشاهی بدون پادشاه مونده؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
طفلک اون بچه که از مادر هم شانس نداره

اصلا میمیرم برای این چهره معصوم ، دست خودم نیست ولی 

هرچی کار میکنم. باز میریزم بهن

واقعابچه بدشانسیه که مادرش اینطورراجبش فکرمیکنه فقط یه لحظه فقط یه لحظه هادورازجونش به نبودنش فکرکن ببین میتونی تحمل کنی؟دیدی نمیتونی پس رفتارتوعوض کن بچه هامعصومندگناه دارن نگران نباشیدشماملکه نیستی شوهرتم پادشاه نیست که پسرنداشته باشی  بی وارث تاج وتخت بمونی  همون دخترفردادلش برای تومیسوزه 

امیدوارم چوب ناشکریت رو نخوری چون بد ضربه ایه

نمی‌دونم چرا پست گذاشتم شاید برای همین تلنگر هاست 🥺

اصلا میمیرم برای این چهره معصوم ، دست خودم نیست ولی هرچی کار میکنم. باز میریزم بهن

سرنوشت اونم یکیه مثل من چون گناهم دختر بودن بود تروخدا بچه نیارین وقتی بعدا یه روانی ازش میسازین

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

عزیزم مگه پسر چیکار میکنه برات کع دختر نمیکنه چه فرقی میکنه اونجوری نگو که دخترتو از‌چشم همه میندازی  اون طفلک که خودش نخواسته بیاد شما مسئول اونی لطفا کاری نکن که بعدا پشیمون بشی