2777
2789

اصلا انگار توان ندارم میبینم یجا کثیفه ولی توان ندارم پاشم انگار یه نیرویی جلومو میگیره یا مثلا چند روز پیش صبح بیدار شدم گفتم موهامو شونه کنم بالا ببندم بلکه حس خوب بخودم بگیرم باورتون نمیشه برس رو برداشتم نگاه کردم پرتش کردم اونور البته اینم بگم بیرون خیلی تمیز و مرتب میرم هرروز صبح قبل سرکار رفتن دوش میگیرم و هزار تا کارای دیگه

اما کلا خیلی از این موضوع اذیت میشم توروخدا بگید چیکار کنم تمیزی مخصوصآ خونه بشه روتین مرتب زندگیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم برای شروع کار خونه اول باید به خودت برسی ارایش و لباس خوشگل بعد کار

هرروزم برنامه بریز برای یه قسمت خواستی میفرستم برات

هروقتم توان نداری ذکر  یا دائم و یا قائم بخون

برای خودتم ساعت بذار مثلا یکربع ظرف 

تیک بزن کارهای روزانتو من رو ایینه با ماژیک مینویسم هرکدوم انجام دادم تیک

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

وای نگو

ما خانومای شاغل انقدر سر کار خسته میشیم که تو خونه دیگه واقعا جون نداریم.

من امروز انقدر کار خونه کردم که از نفس افتادم و کوفته شدم.

به نظرم نزار کارا رو هم تلنبار بشه چون فکرشم خسته کننده میشه.اصلا آدم‌میترسه بره سمت شون

واسه روتین پوستی هم آبرسان و ضد آفتاب رو رعایت کنی کافیه فک کنم

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
وای نگوما خانومای شاغل انقدر سر کار خسته میشیم که تو خونه دیگه واقعا جون نداریم.من امروز انقدر کار خ ...

روتین پوستی اینا که زیادی تو این خوام ینی هیچکس بهم نمیرسه شبا تا ماسک نزنم نمیخوابم ولی مثلا اونجوری نیستم مرتب برم ارایشگاه ابرو بردارم

اما وای امان از خونه درست میگی واقعا ما شاغلا دیگه جون نداریم ولی همکارام معلومه خونه هاشونم خیلی تمیزه دلم میخواد اونجوری باشم

من نمیذارم روهم انباشته  بشه ی اتاق مخصوص خیاطی دارم چون خیاطم.نمیذارم یذره نخ بره سمت سالن یا جاهای دیگه ی خونم. دوتا پسر۸و۱۵ساله دارم کمک میکنن نمیذارن سالن شلوغ بشه.هرظرفی همون لحظه شسته  میشه.مشتریها فقط از ساعت ۶ میتونن بیان خونمون چون تا قبل اومدن  مشتری بایدخونم تمیزخودمم تمیز باشم.هیچ لباسی نذار روهم بمونه بشورو مرتب بذار سرجاشون.یه روز مخصوص گردگیری یه روز فقط جاروکشی.یه روزحیاطشستن و اب دهی ب گل گیاها.همه کارا باهم نکن ک خسته  بشی.وقتی برنامه داشتع باشی  همیشه  مث من خونت  تمیزه و لذت شو میبری 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
روتین پوستی اینا که زیادی تو این خوام ینی هیچکس بهم نمیرسه شبا تا ماسک نزنم نمیخوابم ولی مثلا اونجور ...

من دقت کردم آدمایی که خونه شون از تمیزی برق میزنه تنها راز موفقیت شون اینه که هر کار رو همون لحظه انجام میدن،بعدم چون کار زیادی نیست و خونه تمیزه همیشه انرژی دارند.

هر روز یه کار اساسی رو انجام بدی کافیه.بهت فشار هم نمیاد

یه روز یخچال پاک کن،یه روز سرویس رو بشور،یه روز دو تا کابینت پاک کن،روز بعدی دوتای دیگه و....

کم کم همه چی برق میوفته،خودتم خسته نمیشی و کیف میکنی

چقد خوب آره دلم یه برنامه میخواد که بطور جدی اجراش کنم

اصلا وقتی خونت تمیزه کارات بهتر پیش میره اعصابت راحت تره

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
من دقت کردم آدمایی که خونه شون از تمیزی برق میزنه تنها راز موفقیت شون اینه که هر کار رو همون لحظه ان ...

اره دقیقا منتها من یدفه مثلا همه چی رو پرت میکنم تو اتاق خواب اصلنم حال ندارم بردارم ولی خیلی درست گفتی

اره دقیقا منتها من یدفه مثلا همه چی رو پرت میکنم تو اتاق خواب اصلنم حال ندارم بردارم ولی خیلی درست گ ...

منم همینم ولی الان خیلییییی بهتر شدم.یه بار که تمیز کردم دیگه دلم نیومد بريزم.از همسرم و بچه ها هم کمک میگیرم که به اون فلاکت نیفته دیگه

خیلی سخت بود تا خونه زندگیو جمع کردم

البته مهمون که میاد باز به همون روز میفته ولی همه رو مجبور میکنم جمع کنن کمکم