2777
2789

خودم دوتا بزرگتر دادم اختلاف سنی زیاد داریم و کم و بیش خوبیم ولی خب ن خیلی..

و یه خواهر کوچکتر دارم چون اختلاف سنیمون کمه به هم نزدیکیم.. شما چطور؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا دارم یکیش 3 سال بزرگتر،  یکیش 10 سال کوچیکتر،  رابطم با دوتاشون خیلی خوبه

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

۴تا خواهر دارم رابطه ام با همشون خوبه 

ولی با دومی از همه بهتره ۱۳ سال ازم بزرگتره😂

وقتی میشینیم پای صحبت باهم آبجی های دیگه بهمون میخندن ک اینارو ببین چقد جیک تو جیک هم ان

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

من ک خاهرام خیلی باهام بدن خیلی زیاد شبیه جادوگر میبینمشون یه خواهر کوچیک دارم تا بفهمه فلانی خاستگارم میره بهش پیام‌میده خواهرم خرابه فلانه پشت سرم همه حرفی میزنه خواهر بزرگه مم برام دعای بدبختی نوشته ادمد گفت من‌حالم خوب نبود برات دعا نوشتم باطلش کردم اون زمان ک‌دعا برام نوشته بود انگار اجنه دورم گرفته بودن تو خواب کتک میخوردم از کسایی ک‌چهره نداشتن 

حالم از خواهرم بهم میخوره خدا نصیب کسی نکنه

هشت سال ازم کوچیکتره رابطمون افتضاحه

هر کاری بخواد مجبورم می‌کنه انجام بدم ...هر جوری بخواد حرف میزنه هر بی احترامی می‌کنه .....بعد توقع داره مثل این خواهرای اینستاگرامی باشم واسش ...میگه من بدم

با بچم هم درگیره 

هیجده سالشه تا یه نه بگی بهش فاز افسرده های بدبخت برمیداره