2777
2789

دیگه خواهرشوهرام و جاریام هیچ کدوم ،،الان جاریم اس ام اس داده بحث کشید سر بچه پرسید نی نی نداری؟منم جواب ندادم چون شوهرم میگه نگو بزار ماهت بره بالا بعد ،داخل هفته ی ۱۰ ام

الحمدلله الذی بنعمته تتم الصالحات 

حالا فکر میکنی بقیه بدونن چه کار می خوان برات بکنن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کار ولی خب چرا ندونن آخه آدمای خیلی خوبی ان

وقتی متوجه بشن سوالاتشون بیشتر میشه و خودت کم کم کلافه میشی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

ببین حق با شوهرته 

الان باید ضربان قلبش بشنوی 

بعد از لحاظ غربالگری اینا چک‌بشه 

بنظر من فعلا نگو بزار همه چی مشخص بشه بعد بگو خب مثلا زود بگی میخوان چیکار کنن برات عزیزم فعلا تمرکزتو بزار رو نی نیت انشالله که صحیح و سالم و خوشکل و مشکل دنیا بیاد برو با بارداریت عشق کن خیلیم مراقب خودت باش فدات شم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

من ۱۶ هفته م مادرشوهرم گفت جاریات بفهمن من میدونستم نگفتم ناراحت میشن گفتم بشن به درک 

جاری کیه آخه

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
بنظرم وقتی ازت پرسیده زشته بخای نگی بعدا بفهمن ناراحت میشن میگم پیش خودش چ فکری کرده ک نگو

موافقم . من به شخصه فکر میکنم بارداری اتفاق خارق العاده ای نیست که بخواد پنهانش کنه یه اتفاق طبیعیه همونجور که سقط طبیعیه و ممکنه برای کسی پیش بیاد . اکر الان که مسج داده نگی واقعا یه جور توهین هست

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
موافقم . من به شخصه فکر میکنم بارداری اتفاق خارق العاده ای نیست که بخواد پنهانش کنه یه اتفاق طبیعیه ...

بله دیگه نظر منم همینه اونوقت میشه از اون جاریایی ک تاپیک راجبشون زده میشه از فلانی پرسیدم بارداری ازم قایم کرد 

ادم هزارجور فکر میکنه

الان که پرسیده اگه بخوای نگی زشته 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️