2777
2789

یک کافه کتاب خیلی خیلی شیک تو شهر ما هستش تو یک محیط بزرگ مال دوتا خواهرن... دختر خاله مامانن

خلاصه این دوتا باباشون میلیارده و اصلا پول براشون هیچ اهمیتی نداره و اینکه باباشون فقط همین دوتا دختر رو داره ( من میشناسم)

خلاصه یک کافه کتاب انداختن پر کتاب دکوراسیون شیک 

مبلمان و صندلی های شیک حتی تلویزیون های ۱۰۰ اینچ ۵ تا بود .. بوفه خیلی خیلی شیک 

لب تاب و کامپیوتر و تبلت هم دارن برای آدمای که لب تاب ندارن اما احتیاج دارن..

اینا قصدشان این بود یک محیط صمیمی و آروم درست کنن که آدما بیان اونجا درس بخونن ..با هم فیلم و سریال و فوتبال ببینن..کتاب بخونن .. غیر از ساعت ها یا موارد خاص ساکت و آروم باشه.. تمام کتاب ها و رمان های دنیا اونجا بود..

حتی تمام کتاب های درسی و کنکوری همیشه به روز 

کتاب های پزشکی و مهندسی همیشه به روز 

کتاب های انگلیسی و فرانسوی 

کتاب های آموزش زبان 

و...

شهریه اش خیلی سبک بود یعنی جوری که معلوم بود فقط میخواستن خرج کافه دربیاد و همه هم می‌تونستن استفاده کنن ماهیانه ۱۰۰ هزار تومان.. نیتشان هم این بود آدما با شرایط مالی ضعیف بتونن درس بخونن ، امکانات لب تاب و اینا استفاده کنن..کتاب بخونن و... خلاصه 

اما همین ارزان بودن شده بود محلی که آدما میومدن برای دختربازی و پسربازی هروز دعوا سر این و مزاحمت و..

شده بود مکان جاهای خلوتش بدون دوربین و دستشویی چندبار حین رابطه نامشروع یا بوس و مالش گرفتن..

داد و بیداد..دزدی لب تاب و کتاب و... ، شکستن لب تاب و وسایل و پاره کردن کتاب ها 

تا دلتان بخواد مشکل 

الان شهریه اش سر این مسائل کردن ماهیانه ۲ و نیم میلیون تومان امکانات را بیشتر کردن که فقط آدما مثل دکتر و مهندس ها و وکیل و...یا اونایی که شرایط مالی خانوادگی خوبی دارن استفاده کنن و استفاده هم می‌کنن 

آروم و بی دردسر شده یک محیط خیلی‌ خیلی‌ خوب و آروم 

محیط شیک و صمیمی برای آدما پولدار 

اونجا درس میخونن.کتاب میخونن.. باهم دوست میشن.. مافیا و اینجور بازی ها بازی میکنن.. فیلم و سریال و فوتبال میبینن..پلی استیشن بازی میکنن باهم و...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من پول نمیگیرن هرکاری کردم میگه فامیلی گاه گاهی با همسرم میرم فقط خواستم بگم بعضی وقتها آدما خودش ...

امکانات که نه مکان ازشون دریغ شده

کاشاونا شناسایی میکردن کی سالم استفاده می‌کنه ،کی واقعا دنبال دردسره به اونایی که استفاده سالم داشتن تخفیف میدادن

واقعا به جز این کاری نمیشد کرد ولی خب تر و خشک باهم سوختن

بیچاره اونایی که بی دردسرن ولی توان مالی ندارن...آخه نه به ۱۰۰ هزار تومن نه به ۴ و نیم میلیون تومن

زندگی از مرگ تنومند تر است، چون زندگی شکم خود را با مرگ سیر می کند؛

تبلیغ هوشمندانه ای بود.که همه بیان بگن وای کجاست آدرس بده ما هم بریم

واسه یه توصیه اخلاقی این همه با جزئیات تعریف کردن نداشت

در ضمن کسی که داره ماهی ۴/۵ شهریه یه کافه بده، پول لپ تاپ خریدن هم داره

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

💔💔💔

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
بعضی وقتها آدما خودشان‌ باعث میشن امکانات ازشون دریغ بشه چون ظرفیت ندارن

بله دقیقا

آخه کشوری که سرانه مطالعش این قدر پایین هست و دغدغه همه اکس و رل هست...توقع نمیره ازش بفهمن کتاب یعنی چی

خوب کردن دیگه الان شده برای اهلش

البته اون کسی هم که واقعا اهل مطالعه باشه ولی وضع مالیش پایین،نمیتونه از امکانات استفاده کنه.اینجا هم پاک قربانی ناپاک میشه

امکانات که نه مکان ازشون دریغ شدهکاشاونا شناسایی میکردن کی سالم استفاده می‌کنه ،کی واقعا دنبال دردسر ...

نمیشه که همه رو شناسایی کرد ولی یک‌بار باهاش حرف زدم گفت ۲۰ نفری هستن شرایط مالی خوبی ندارن ولی برای کنکور و اینا میخونن و یا اهل مطالعه ان ازشون پول نمی‌گیرم 

ولی بازم آدما سالمی هستن که احتیاج دارن ولی قربانی آدما مریض و ناسالم میشن