2777
2789
عنوان

رفتم توی تاپیک دهه هشتادیا چقدر خوشگلن

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 71 پست
وای اسی قبل اینکه حقمونو بگیری برو نگا کن دو تا پست اخر تاپیک پربازدیدووو برو نگا کن من دیگا هیچی از ...

دیدمش اتفاقا..فازش نفهمیدم

اصلا کی دعوا کردن که اینطور فوش بده

الانم میان بجا اوشون تاپیک مارو میبندن😐😐😐😐

ریپ نزن😒
قربونت بشم منم فشاری شدم😂❤️دختره چون خیلی خوب صحبت نکرده اینجوری شده بود منم بهم برخورد ک دختره داس ...

فدای تو مهربونم اره ولی اخه واس ینفر دیگه ماروهم الکی الکی فوش دادن🥲

ولی من نسل مونو دوس دارم🥰

ریپ نزن😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدمش اتفاقا..فازش نفهمیدماصلا کی دعوا کردن که اینطور فوش بدهالانم میان بجا اوشون تاپیک مارو میبندن� ...

والا من پرمرام ریخت .. 😑😐

بخدا این ۱۰ تا رفیق داشته باشه جامعه ب فساد میره .. چخبرهههه این حجم از بد دهنی و بی ادبی😐😑🔪

دانشجوی دبیر فلسفه و منطق 

ادامه ببدیم حقمونو بگیریم🤣

من دهه هشتادی نیستم 

ولی اون تاپیک رو دیدم بنظرم اول دهه هشتادیا شروع کردن به توهین کردن توقع نداشتی که بقیه هم هیچی نگن

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
والا من پرمرام ریخت .. 😑😐بخدا این ۱۰ تا رفیق داشته باشه جامعه ب فساد میره .. چخبرهههه این حجم از ب ...

فاز این دختره رو نمیفهمم به اسم دهه هشتادی اومد این حرفارو زد مارو هم بد جلوه داد 

شماره شوهرتونو بزارین🤨😐

ریپ نزن😒
من دهه هشتادی نیستم ولی اون تاپیک رو دیدم بنظرم اول دهه هشتادیا شروع کردن به توهین کردن توقع نداشتی ...

عزیزم مثه این میمونه شما بگی ینفر فوش داده توقع نداری که بقیه فوش ندن؟؟؟؟

دهه هشتادی فوش داده

دهه شصتی با سن بالاتر میتونه با انعطاف صحبت کنه و فوش نده که متقابلا فوش بخوره این هعی ادامه پیدا کنه

دهه هشتادی فوش داد درست ،،دهه شصتی باید فوش بده؟ خیر سرمون مگه نباید ازشون یاد بگیریم؟؟؟؟

ریپ نزن😒
عزیزم مثه این میمونه شما بگی ینفر فوش داده توقع نداری که بقیه فوش ندن؟؟؟؟دهه هشتادی فوش دادهدهه شصتی ...

نه منم کارشون رو توجیح نمیکنم ولی دختره حرفاش جوری بود آدمو فشاری میکرد

من که شوهر ندارم ولی خب آدم ناراحت میشه یجوری بود حرفاش خودت که دیدی چیا گفت

گفت شوهرتون دنبال دهه هشتادیاس و فلان

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
نه منم کارشون رو توجیح نمیکنم ولی دختره حرفاش جوری بود آدمو فشاری میکردمن که شوهر ندارم ولی خب آدم ن ...

ادم مثه این دختر توی هر دهه هر مکان هر سایت هر جایی که بگین هست 

کلا تو زندگی خیلی وقتها ناخاسته یا خاسته به اینطور ادمایی برخورد میکنیم 

اما اگه کسی پیام ایشونو ریپ نمیزد اصلا انقدر کش پیدا میکرد؟ ده نفری ریپ میزدن روش و مداممم توهین به این دهه اون دهه معموله که طرف چرت و پرتاش بیشتر میشه

دقیقا همین خانم یکی از تاپیکاشو خوندم نوشته بود بیایید دعوا کنیم پربازدید شم..کسی که دنبال این کاراس نباید راه بدیم بهش

انقدر خونسرد جواب میداد اصلا براش مهم نبود فقط خاست تعداد ریپ هاش بیشتر شه

ریپ نزن😒
😐😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

والا خب

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙