2777
2789

امشب شب عید بود ولی تا تونستم گریه کردم.گریه کردم

از بی کسی که دارم ازینکه هیچکسو ندارم خوانوادمم درگیر مشکلات خودشونن شب عیدی دلم می خواست برم حرم

اما هیچکس و نداشتم که برم حرم امام رضا ( ع ) باهاش

بغض گلوم و گرفت تا تونستم گریه کردم از بی کسیم. شب

عید بود یه جوری شدم که انگار تنهام همیشه فقط تا تونستم گریه کردم که چرا هیچ دوستی هیچی ندارم که باهاش جایی برم. اونم شب عید که همه باید خوشحال باشن من نشستم بخاطر دردام گریه کردم.🥺😭💚💔

اگه دلت گرفت تگم کن میام باهات درد و دل میکنم یه انسان ساده که عاشق صحبت با آدم های مختلف هستش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووو چقد شب عید شب عید کردی الکی به خودت ترحم میکنی؟تموم شد دیگ ی روز مثل روزای دیگه بود

با احترام ممنون از نظرتون اخلاق هرکس فرق داره من یهویی

دلم گرفتش دست خودم که نبودش.🥺💚

اگه دلت گرفت تگم کن میام باهات درد و دل میکنم یه انسان ساده که عاشق صحبت با آدم های مختلف هستش.
ببین من الان بیمارم دستم گذاشتم دو قلبم دعات کردم ایشالا خدا جواب میده

ممنون عزیزم🥺💚