2777
2789
عنوان

قرص پرگناکر توی حاملگی،بخورم یا نه

35159 بازدید | 24 پست

سلام دوستان

من هفته 26هستم هفته قبل ازمایش قند و عفونت و کمخونی دادم

قندم قبل ازصبحانه68بود

هموگلوبین خونم 11/5

و هماتوکریت 33درصد

اینا چیزایی هست ک پایین بود واسم بقیه جیزام خوب بود البته w.b.cبالا بود

بعد رفتم دکتر گفتش اشکالی نداره اینا طبیعیه و هیچ دارویی نداد واسه کمخونیم و یا قرص تقویتی

دوستم حامله هست دوماه عقبتر از منه میگه دکتر بهش قرص پرگناکر داده و مکمل دیگه ای نباید مصرف کنه و ب منم گفت خودت بگیر بخور قرصشوفوایدشم دیدم خیلی زیاد بود

شما کسی بوده ک بخوره این قرصو

طوری نیس سرخود برم بگیرم بخورمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهرم دکتر داروسازه ،.قرص ویتامین خارجی سرخود می خورم ،.هیچ ضرر ی هم گفته نداره .

گاهی کپسول امگا3 ،و قرص کلسیم هم می خورم ، قرص اهن ،گاهی هم زینک خوردم .

این ها ویتامینه ،..ضرر تو ی قرص های شیمیاییه ،.

البته زیاده روی تووی هیچ چیز ی خوب نیست .

سلام عزیزم.من چکاپ اولی ک دادم خداروشکر همه چی خوب بود اما دکترم بهم مولتی ویتامین پرگناکر داده و بن ...

سلام گلم

قرص مکمل دیگه ای هم میخوری شما؟

نگفته تا هفته چندم باید استفاده کنی؟

شما که حامله ای حتما حتما باید یه مکمل بخوری حتما به دکترت بگو شاید یادش رفته

من آهن و.مولتی ویتامین وکلسیم میخورم الان

ینی از ماه چهار دارم میخورم

ولی خب این کمخونی رو ک آزمایشم نشون داد فکر میکردم قرص های قوی تر یا بیشتری دکتر بهم میده اما نداد

سلام گلم قرص مکمل دیگه ای هم میخوری شما؟ نگفته تا هفته چندم باید استفاده کنی؟

نه گلم.من فقط فولیک اسید میخوردم فقط.بعد سه ماهم ک تموم شد پرگناکر داد ک توش فولیک اسیدم داشتو گفت فقط همین ی مکمل برات کافیه

مرسی عزیزم من اگه الان پرگناکر بخورم قرص آهن و.مولتی ویتامینم هم بخورم یا قطعش کنم

عزیزم پرگناکر چند نوع مختلف داره.اگه توش اهن داشته باشه دیگه نیاز نیس اهن بخوری.توش ۱۹تا ویتامین هست نیازی نیست مولتی ویتامین دیگه ای بخوری