من امسال آزمون نهایی دادم دهم هستم نحوه طرح سوالات واقعا مزخرف هست مخصوصا ما که رشته تجربی هستیم از طرفی خانواده من از اول مخالف رشته تجربی بودن ولی من از بچگی علاقه داشتم به خاطر اینکه مخالف بودن زیاد حمایت نکردن الان به نظرتون من تغییر رشته بدم و قید علاقه هامو بزنم و برم انسانی یا هنر یا تجربی رو ادامه بدم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا برای چهارتا امتحان میخوای تغییر رشته بدی؟ برو کلاس، قشنگ درس بخون
اخه برا شما گفتنش راحته چهار تا امتحان نیس سرنوشت ادم رو رقم میزنه بعد من تمام تلاشم رو کردم ولی واقعا نحوه طرح سوالات به شدت مزخرفه نمیدونم شایدم من خنگم
اخه برا شما گفتنش راحته چهار تا امتحان نیس سرنوشت ادم رو رقم میزنه بعد من تمام تلاشم رو کردم ولی واق ...
نه ببین خب چون میخوان تاثیر بدن که نمیان سوال آسون بدن که همه نمرات بالا بشه رقابت تنگاتنگ بشه ، قبول دارم سوالای آسونی نبودن مخصوصا زبان برای ما ۱۲ اما ولی من برای اختصاصی ها تستی خوندم و اصلا مشکلی نبود برام سولا
ببین همه از روز اول که خوب نبودن به خودت تلقین نکن مطمئنا براش وقت بذاری جواب میده ، خود یادگیری دروس قدم اوله اگه اوکی کنی فقط میمونه خوندن کتاب و کار کردن تمرین