2777
2789

منم دهه هشتادم

واقعا به کسی فحش نمیدم رو در رو

فقط و فقط و فقط پیش دوستم فحش میدم که اونام مثبت ۱۸نیستن خداروشکر😂

کلا دهه ۹۰ و ۷۰ و..هم خیلی فحش میدن

درواقع مردم کلا خیلی فحشای ناجور براشون راحت شده متاسفانه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این موضوع کاملا به سطح تربیت خانوادگی بستگی داره. نمیشه گفت اکثر دهه هشتادی ها فحاشی میکنن. اون دهه هشتادی هایی که زیر دست پدر و مادر درست حسابی و چارچوب دار تربیت شدن خیلی مودبن.

من مطمئنم زابل و کابل یه داداش دیگه هم داشتن به اسم حبه بابل   

خداوند دوست نمی دارد کسی به کسی دیگه دشنام بدهد مگر اینکه به او ستمی برسد

کاربر 𝙗𝙤𝙮 ✨🙂 امضام بخونید. روزی که  خدا و امام حسین و حضرت یونس (ع)  آرزهامو برآورده کردن و بهم نشونه های غیبی دادن   کافیه فقط دلت پاک باشه. بیین چطور خدا کمکت می‌کنه🙂 کمک به حیوانات یادت نره 

راستش من زیاد باهاشون حال نمیکنم 

اکثرا تو سن کم میارن تو رابطه 

و فکر میکنم خیلی اوکیه ....

حالا خودمم هشتادم ولی ....

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

من هرکدومشون دیدم همینجوری بود فقط میخوان دعوا کنن انگار ارثشون دست مردمه . بغیر از چندنفر که واقعا ...

ن همشون اینطوری نیستن. با کلاس عاشون این‌طوری نیستن 

کاربر 𝙗𝙤𝙮 ✨🙂 امضام بخونید. روزی که  خدا و امام حسین و حضرت یونس (ع)  آرزهامو برآورده کردن و بهم نشونه های غیبی دادن   کافیه فقط دلت پاک باشه. بیین چطور خدا کمکت می‌کنه🙂 کمک به حیوانات یادت نره 

همشون اینطوری نیستن 

اما نسبت به نسل‌های دیگه بیشتره چنین چیزی ، مخصوصا بین بچه های هشتاد و پنج به بعد 

ولی خب رسانه ها و فضای مجازی و یه سری خواننده ها ، شاخای مجازی و ... که بی چاک و دهنن و خیلیم بت شدن تو این اتفاقا بی تاثیر نبودن

اگه این فضا تو دهه های دیگه هم بود چنین تاثیری می‌ذاشت رو رفتارات ...