2777
2789

نمی دونم این همه درگیری دهه های مختلف با هشتاد چیه والا توی جامعه ای که زندگی می کنیم هزاران آدم هست از دهه های هفتاد و شصت و .. که ذات خوبی ندارن تو شغلاشون حق آدم ها رو می خورن با همدیگه درست حرف نمی زنند با همدیگه مشکل دارن و ... درسته فحش دادن کار خیلی زشتی هست ولی تو هر نسلی ممکنه پیدا بشه آنقدر همه آدم ها رو یعنی زن و مرد و دهه های مختلف رو با هم جدا نکنید هر وقت به این رشد فکری رسیدید می تونیم بگیم جامعه درست می شه نمی فهمم چرا همه با هم جنگ دارن سر این موضوع ها اصلا مهم نیستن به نظرم هر آدمی با اون یکی فرق داره خودم دهه هشتاد هستم ببخشید اینو گفتم ولی خیلی توی دلم مونده بود وگرنه قصد بی احترامی نداشتم 

تو تاپیک دهه هشتادی عصر یه دهه هشتادی گیر داده بود که شوهرای شما همه دنبال دهه هشتادیان و افتخار میک ...

😶😶

خیلی همه چی براشون راحته 

یکیشون توی آشناهای ما گیر داده بود به مامان باباش میگفت چرا نمیذارین من خونه مجردی بگیرم با یه پسر راحت زندگی کنم باباش میگفت خبر مرگت شوهر که کردی میری توی یه خونه با یه پسر زندگی میکنی میگفت من ازدواج نمیکنم میخوام راحت باشم 😳😳😳میخوام خونه بگیرم با هرکسی دلم خواست

با کمال پررویی و بی حیایی 

اصلا باباش دیگه نمیدونست باید چیکار کنه 

اینقد حرص می‌خورد که یه پاکت سیگارو توی دوساعت کشید 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده باز بعضیاشون خودشونو خوب نشون میدنن ولی بعد میبینم با دوستای صمیمی شون خیلی بد حرف میزنن به ...

اره کلا چیز خوبی نیست فحش دادن و دوستای صمیمیتو با حرفای بد صدا کردن...آروم باشی و با وقار خیلی شخصیتتو بهتر نشون میده به مردم من خودم اینجوریم و واقعا متقابلا هم بهم احترام میزارن وقتی من احترام میزارم

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

نمیگم فحش نمیدم ولی اصلا فحش های بدو که هیچوقت به زبون نمیارم اما در حد بیشعور اینارو‌میگم اکثر دوستام مثل خودمن اما یکیشون خیلی دیگه از مرز فراتر رفته منم خوشم نمیاد کلا هرچی میخواد میگه 😐شوخیشم زشته 

امیدوارم اونایی که حواسشون به حرفاشون نیست از این به بعد حواسشونو جمع کنند چون واقعا زشته آدم حس بدی میگیره 

درصد نمیشه گفت درکل نمیشه قضاوت کرد همه یکی نیستن

باور کن ترسیدم دیگه بيشتر از اين بگم هر لحظه ممکنه به خودم فحش بدن

اصلا یه چیزای عجیبین     الان رفتم پارک گربه تو آبخوری داشت آب میخورد خودشو می‌مالید به شیر    بعد چند تا دختر اواخر ۸۰  امدن آب بردارن  برگشتم میگم  از اینجا آب نخورید گربه بوده و فلان  برگشته منو مسخره میکنه میخنده!!!  نمیدونم چشونه

همشون فحش میدن

ن اینطوری نیست. اونا بی سطح و بی کلاسن. با کلاس هاشون اصلا اینطور نیست. اونا بدبخت هاشون هستن. 

کاربر 𝙗𝙤𝙮 ✨🙂 امضام بخونید. روزی که  خدا و امام حسین و حضرت یونس (ع)  آرزهامو برآورده کردن و بهم نشونه های غیبی دادن   کافیه فقط دلت پاک باشه. بیین چطور خدا کمکت می‌کنه🙂 کمک به حیوانات یادت نره 

کسی کاری ب کارمون نداشته باشه کاریش نداریم

باهامون خوب باشن باهاشون خوبیم

بی جنبه باشن بی جنبه ایم 

پرو باشن پرویم 

فحش بدن فحش میدیم 

پاشونو از گلیمشون دراز تر کنن جررشون میدیم 

بستگی ب رفتار خود طرف داره 

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊

من هرکدومشون دیدم همینجوری بود فقط میخوان دعوا کنن انگار ارثشون دست مردمه . بغیر از چندنفر که واقعا مودب و اصیل بودن. نریزین سرم من با همه ی شما خوبا اشنا نشدم😐

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖