2777
2789
چرا امروز اکثر تاپیکا شده دهه 80..همنطور که توی همه ی دهه ها ممکنه آدمی باشه که فحش بده توی دهه 80 ه ...

وقتی توی یه جامعه ی آماری یه ویژگی فراگیر باشه یعنی اکثرا اون ویژگی رو داشته باشن میشه صفت اون افراد

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز به این نتیجه رسیدم  متاسفانه  بچه های نسل جدید از دهه ۸۰ به بعد متاسفانه  خیلی بد تربیت شدن  نه همشون ولی خیلی‌هاشون    شاید تو پسر ها خیلی خودشو نشون نده  اما تو دختر ها خیلی بیشتر تو ذوق میزنه    نمیدونم چرا

وای من توی خیابون دیدم حرفای خیلی ناجوری میزنن بلند بلند میگن و اصلا براشون مهم نیست راجب نداشته هاش ...

اره منم دیدم اینا دیگه زدن به خرابی 

⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩Nothing can stop you from achieving success except your mind 🌌 ✨یک عدد معتاد سرسخت به سایت😑.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن))شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۷۴نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای خواستین من دوتا کاربری دارم...اون یکی شعبه دوم می‌باشد 🤣((هیییی_زندگی_۲)) ..چون با حجم زیادی کاربر مخالف با فیلم کره ای مواجه شدم دیگه تاپیک نمی‌زنم سوالی داشتین تگ کنین.. ناشناااس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864  دوس دارم نظرتون هم راجبم بدونم😊حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشقققققق مو فرفریاااااااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...ولی همزمان عاشق کاربریم هم هستم پس فقط مدرک از دل زمین بیارین تا تعلیقم کنین 😌تایپ شخصیتیم Entp⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا ..#ولی صدای حامیم🍃 .ایشالا چند روز دیگه هم از سایت میرم به مدت یکسال ...سایت بدون هی زندگی میمونه 🥹دیگه کسی هم تو تاپیکاتون شر نمیگه 🤣🥹فراموشم نکنیداااا .دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو 🍌😂🤍

اره منم دیدم اینا دیگه زدن به خرابی

خیلی بی حیان

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

به تربیت خانوادگی بیشتر مربوطه تا سال تولد . البته متاسفانه نسبت به متولدین دهه قبل بیشتر شاهد فحش و رفتار به دور از شان و شخصیت در بین نوجوون ها هستیم 😔 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
خیلی بی حیان

تو تاپیک دهه هشتادی عصر یه دهه هشتادی گیر داده بود که شوهرای شما همه دنبال دهه هشتادیان و افتخار میکرد آخرشم قعر کرد از سایت رفت😄

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
وقتی توی یه جامعه ی آماری یه ویژگی فراگیر باشه یعنی اکثرا اون ویژگی رو داشته باشن میشه صفت اون افراد

خب این اشتباهه صد در صد.

مگه همچین چیزی ممکنه که همه رو به یه چشم دید؟ فقط افرادی که کور کورانه از بقیه و نظراتشون پیروی میکنن میتونن یه ویژگی رو به همه ی افراد یه دهه یه جامعه یا یه کشور نسبت بده

((درخواست دوستی هیچکی رو قبول نمیکنم حتی خانما🌱))

شاید داره بابا الان قیافه دختر از پسر قابل تشخیص مگه؟

دیقه اینقد نمیتونه همه چیزش دختر باشه بعد ...پسر باشه 

صداش ،اندامش،لباساش

اونایی که پسرن یا جنسیتنشونو عوض میکنن مشخصن 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی