2777
2789
عنوان

بارداری بعد از سقط

208 بازدید | 11 پست

سلام مامان های عزیز

من بعد دوتا سقط یکی ۲۰ هفته و یکی حدودا ۱۰ هفته باردارم

کاملا خدا دادی

ناشکر و ناراضی نیستم یه بچه سالم هم دارم

الان دکتر استراحت مطلق داده و هر شب شیاف میزارم

از حال های بد هرچی بگم کم گفتم دل درد و کمر درد و شکم درد و سرگیجه که تمومی نداره

الان مشکل اصلی اینه که واژن نمیدونم دقیق میسوزه یا درد میکنه از دیشب شروع شده اول جدی نگرفتم والان دیگه کامل حس میکنم

هفت هفته و ۴ روزم هم هست به نظرتون مشکل چیه و از طرفی شدیدا از معاینه میترسم برم دکتر حتما معاینه میکنه؟

واسه بچه اتفاقی نیوفته هنوز ترس و استرس سقط های قبل تو دلمه

ایندفعه با دوتا دکتر حتما مشورت کن برا سر کلاژ ، آب زیاد بخور 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین

انوکسا اسپرین چی داری شیاف گاهی از جلو سوزش میاره

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایندفعه با دوتا دکتر حتما مشورت کن برا سر کلاژ ، آب زیاد بخور

به این زودی انجام میدن؟

دکتر گفت بخواب تا ۱۲ هفته برو غربالگری جوابشو بیار بعد واسه بقیه بارداری تصمیم میگیریم

به این زودی انجام میدن؟دکتر گفت بخواب تا ۱۲ هفته برو غربالگری جوابشو بیار بعد واسه بقیه بارداری تصمی ...

الان نه بعدن و میگم 

انوکسا اسپرین چی داری شیاف گاهی از جلو سوزش میاره

آسپرین داده با یه مدل اسیدفولیک که گفت بخاطر سقط های قبلی اینو بخوری بهتره

دقیقا احساس میکنم بخاطر شیاف شاید باشه احساس میکنم انگار زخم شده اصلا یه جوریه 

آسپرین داده با یه مدل اسیدفولیک که گفت بخاطر سقط های قبلی اینو بخوری بهترهدقیقا احساس میکنم بخاطر شی ...

کوالی فول ؟ بست فولات ؟ 

اسید فولیک مواظب باش فقط سه ماه اول بخور ،  میگن از سه ماهه بعد چهارصد میلی فقط لازمه 

آسپرین داده با یه مدل اسیدفولیک که گفت بخاطر سقط های قبلی اینو بخوری بهترهدقیقا احساس میکنم بخاطر شی ...

به دکتر بگو سوزش داری شیاف و از پشت برا م؟

پنج شنبه هست حتما میرم پیشش ببینم چی میگههمش استرس اینو دارم که اون اتفاقی که واسه اونا افتاد واسه ا ...

نه نترس برو دکتر سقط مکرر شاید بهت انوکسا داد