2777
2789
عنوان

ازدواج نظرتون چیه در مورد این اقا

192 بازدید | 17 پست

چند روز مجازی حرف زدیم حالا قرار بود همدیگه رو ببینیم 

میگه دماغتو عمل کن میگه تو بعضی عکسات خیلی قشنگیا ولی بعضی عکسات معمولی 

گفتم هم دوس ندارم عمل کنم و پولشم شاید نداشته باشم میگه کارت من مال تو برو عمل کن 

نظرتون چیه اصلا برم ببینیم همو یا نه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرمحس خوبی به افراد ظاهربین ندارم

نظرت در مورد این اقا چیه؟ 

نه که بدم بیادا ولی یکم بهم برخورد اخه من واقعا ظاهر قشنگی دارم با اینکه طبیعیم و دماغمم هیچ مشکلی نداره 

من کسی اینجوری دربارم حرف بزنه هرچی از دهنم دربیاد بهش میگم. حالا سمندون خان خودش شبیه بردپیته؟ ازین آدمای هول که رسما حرف دلشونو با توهین میگن حالم بهم میخوره.بگو برو یه دماغ عملی اونی که میخوای پیدا کن مرتیکه

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
نظرت در مورد این اقا چیه؟ نه که بدم بیادا ولی یکم بهم برخورد اخه من واقعا ظاهر قشنگی دارم با اینکه ط ...

گفتمکه

کسی که اول کار اینجوری بگه حس خوبی نمیده

یه مرد کخ میخاد تکیه گاه یه زندگی باشه اول آشنایی به دماغ گیر نمیده بنظرم

پسر،آقا،مرد،مذکر هستم!!