2777
2789
عنوان

من چقدر بدبختم واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 44 پست
عزیزم منم توی یه رابطه با قدمت رابطه تو بودم تموم کردنش به نفع خودته نازنینم ❤️منم کمتر از یک ماهه ک ...

دلیلت چی بود کات کردی ؟ از اینا های مختلف بودین ؟؟ 

۵ سال خیلی آدم سختی می‌کشه تا فراموش کنه

هدفتون هست چه موقع ازدواج کنید ؟ احساس میکنم از استان های مختلف هستید 🤔 ببین بنظرم از اون اول باید ...

قرار بود بعد ازمونم رسمیش کنیم ک این بحثا پیش اومد 

واقعا خیلی سوختم از این حرفش ک پیش مادرم ازت تعریف نمیکنم 

فکر کن ی نفر خودش عصبانیت کنه چرت و پرت بگه بعد وقتی عصبانی میشی بهت بگه دیوونه عصبی برو دکتر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلت چی بود کات کردی ؟ از اینا های مختلف بودین ؟؟ ۵ سال خیلی آدم سختی می‌کشه تا فراموش کنه

نه عزیزم تقریبا از نظر تحصیلی، فرهنگی و موقعیتی توی یه سطح بودیم

ولی از نظر ویژگی های اخلاقی با هم اختلاف داشتیم 

توقع من از ایشون حمایت و همراهی بود ولی ایشون این ویژگی اخلاقی رو نداشتن.  حمایت و همراهی از بعد عاطفی مد نظرمه 

با این ویژگی به شدتی که اخیرا مواجه شدم برخورد نداشتم و بعد از اولین برخوردی که به خاطر پیش اومدن یه سری شرایط ایجاد شد دیدم کنار اومدن با این اخلاق برام قابل هضم نیست.

طبیعتا سختی داره؛ بالاخره در کنار هم رشد کردیم، روز ها و لحظه هامون رو گذروندیم و .. 

ولی وقتی چندین مورد پیاپی پیش میاد باعث دلسردی میشه و در نهایت دلسردی باعث میشه ناراحت نشی خیلی 

اون تو ابن یه ماه دنبالت نیومده برگردی ؟

قبلا جدایی داشتیم چندین مرتبه که ایشون اقدام کردن و مجدد اشتی کردیم

این دفعه هم بله؛ چند روز اول پیام دادن که برگردیم و بریم مشاور و اینکه خودشون مراجعه کردن و صحبت های مشاور رو فرستادن ولی من پیام رو باز نکردم توی تلگرام پیام دادن 

ولی دیگه نه

فردا ماهگرد ارتباطمون هست و پس فردا هم تولدشون 

قبلا جدایی داشتیم چندین مرتبه که ایشون اقدام کردن و مجدد اشتی کردیماین دفعه هم بله؛ چند روز اول پیام ...

خودت حتماا و صد در صد دلایل قانع کننده ای داری که تمامش کردی بعد از این مدت و حاضری سختی جدایی رو تحمل کنی  پس دیگه احساسات رو وارد نکن ، چون پنج سال زمان زیادی بود تا بفهمی این فرد مناسب هست یا نه و الان عقل و منطقت میگه نه مناسب نیست پس بهش گوش بده