2777
2789
عنوان

من چقدر بدبختم واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ماست که برماست

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

بهت ثابت کنم ازت بدبخت ترم اروم میشی!؟

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
۵ ۲۵ ۲۷

هدفتون هست چه موقع ازدواج کنید ؟ احساس میکنم از استان های مختلف هستید 🤔 

ببین بنظرم از اون اول باید کاری میکردی که این پسره جزئت نداشته باشه از این حرفا بزنه و ترس از دست دادنت داشته باشه ، الآنم هیچ دیر نیست اگه واقعا از لحاظ منطقی پسره خوب نیس همین الان که خودش هم گفته حرف هایش بهونه کن و ولش کن 

عزیزم منم توی یه رابطه با قدمت رابطه تو بودم 

تموم کردنش به نفع خودته نازنینم ❤️

منم کمتر از یک ماهه که این کار رو کردم و واقعا حالم بهتر شده

اگر فکر میکنی تو لایق بهترینایی به خودت احترام بذار 

و تمرکزت رو معطوف ازمونت کن 

ن پولدار نیس وابستگی عشق از سن کم و ازین بدبختیا

جلو ضرر هر جا بگیری منفعته.

یه جا از زندگی باید ترکش کنی.

هر چه زودتر بهتر.

فکر کن من خواهر بزرگتم. همون قدر دلسوزانه ازت خواهش میکنم این لکه ننگی رو از زندگیت بیرون کنی و خودتو نجات بدی

ن خدانکنه عزیزم انشالله مشکل تو هر چی ک هست حل بشه من درس عبرت نمیگیرم

مشکل من حل نمیشه مرگ چیزی نمیشه که حل شه!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.