2777
2789
شما تا حالا ازش سود گرفتید؟

بیشتر از ده تومن بوده 

ولی در حد 2 هزار تومن سود داده 

این پیامه برا منم نیومده 

و بلو همیشه نوتیف میداد ها

روی لینکش نزنی ممکنه هکری باشه

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سود ماهیانه ش چنده؟

پنجوچهارصد داد حدود ۶۰۰ سودشه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
یعنی ۵ میلیون و ۴۰۰ داشتی بعد یه ماه ۶۰۰ هزار سود داد؟

وام ۶ ماهست . اگر وام رو یکماهه بدی حتی اون ششصد هم نمیگیرن 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
چقدر وام گرفته؟؟ سودش چند درصد بود ؟؟باید چقدر تو حسابت باشه؟؟

بلو گردش مالی چند ماهم رو چک میکرد و نسبت به اون بهم امتیاز داد . از باکساش استفاده میکنم و پول کمی پس انداز بعد هر ماه امتیا  وامم نسبت به گردشم بالا میرفت حدود ۶ماه گردش مالی داشتم تا امتیاز وام پنج میلیونی داد یعنی فهمید میتونم وام پرداخت کنم اگر گردش مایت بیشتر باشه بیشتر هم میده مقرراتشو نوشته برو بخون

یعنی ۵ میلیون و ۴۰۰ داشتی بعد یه ماه ۶۰۰ هزار سود داد؟

نه !!

سلام خدمت دوستان

بنده کارشناس بلو هستم

قابل توجه کاربران گرامی به هیچ عنوان کد معرفی که دیگران

ارائه دادند وارد نکنید چرا که ممکن است حسابتان خالی شود

پس توجه کنید که در هنگام افتتاح حساب در قسمت کد معرفی 

کد: OY56GI را وارد کنید تا ثبت نام تکمیل شود و پاداش نقدی به صورت تومان شارژ حسابتان شود

توجه: اعداد در کد معرفی داده شده انگلیسی نوشته شود

$بلو ، بانک ولی دوست داشتی$